Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni surf takımı aldım eksi ve artı yönleri nelerdir?

enis59

Daimi Üye
Adı
Enis
hayırlısı olsun yeni takımlarınızla bol trofeli avlar dilerim

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
hmm. acaba beastmaster mı alsam gözümü karartıp diyorum ama..ergin balıkçılıkta beastmaster parçalı gelecek diye duydum amabx olanı.shimanonun kendi sitesinde bx ve cx var. acaba farkı nedir. Sertlik farklı sanırım. parçalının gramı düşük 380 gr civarında ve 225 gr atarlı. lakin parçalıyı kullanmak taşımak zorunu var. ama teleskopiğe göre performansının iyi olacağını düşünüyorum..
shimano tecrubesi olan arkadaslar cx ile bx farkını paylaşırlarsa sevinirim..
Bx daha yüksek atarlı oluyor. Mesela parçalı beastmaster cx 200 atarlıyken bx 225 atarlı.

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
teşekkurler ...umarım turkiyeye gelirde kullanırız...umarım fiyatıda makul olur..

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
hmm. acaba beastmaster mı alsam gözümü karartıp diyorum ama..ergin balıkçılıkta beastmaster parçalı gelecek diye duydum amabx olanı.shimanonun kendi sitesinde bx ve cx var. acaba farkı nedir. Sertlik farklı sanırım. parçalının gramı düşük 380 gr civarında ve 225 gr atarlı. lakin parçalıyı kullanmak taşımak zorunu var. ama teleskopiğe göre performansının iyi olacağını düşünüyorum..
shimano tecrubesi olan arkadaslar cx ile bx farkını paylaşırlarsa sevinirim..
tabıkıde paylasırım ama lüfer çinekop zamanın baslaması gerekecek galiba

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
Sana da yeni takımın hayırlı olsun arkadaşım. Güzel avlarda kullanmanı temenni ederim. Kamışından şüphen olmasın. Makinen zorlu şartlarda seni yorabilir. Ama çekmez mi? Her türlü çeker. İçin rahat olsun.
tesekkür ederim cok sagolun