Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Üye

cabir comoglu

Yeni Üye
Adı
Cabir çomoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar,

Istanbul umraniyeden araniza katildim. Thy teknik calisaniyim. Is yerinden arkadaşlara takildim kendimi kac gundur deli gibi nternette olta makina arken buldum, artik beynim yandi profesyonel destek almak istedim:)

Ilk misafirperverlik olarak ilgili forum linkini gonderebilirseniz müteşekkir olurum.

Saygılar.

Mustafa BİLGE

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
merhabalar ...

:) kolay gelsin...

"Ilk misafirperverlik olarak ilgili forum linkini gonderebilirseniz müteşekkir olurum." sbu kısmı anlamadım kusura bakmayın... :)

avlanacağınız mera, balık türü ve av türünü belirtirseniz arkadaşlardan alabileceğiniz takim hakkında yardımcı olacaklardır. Mesela boğazda istavrit avı yada terkos gölünde at çek ile turna balığı avı gibi...

rastgele.

cabir comoglu

Yeni Üye
Adı
Cabir çomoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Olta tavsiyesi alabilecegim başlığı nerde bulurum diye sormak istemistim. Detaylari oraya yazarim diye düşündüm o yuzden buraya yazmadim. Cevap için teşekkürler.

Saygilar..

cabir comoglu

Yeni Üye
Adı
Cabir çomoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoş geldin boğaz tarafına gidiyorsan ağır siklet çalışman lazım. 150-250 gr arası.
surf kamış ve makina diye araştırın size yardımcı olacaktır.
Çok araştırdım isin icinden cikamadim aslinda.
Makinada daiwa almaya karar verdim ama model belirleyemedim. Yuksek paralar vermelimiyim yoksa 500 lira civari bi makina mi almaliyim :s

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok araştırdım isin icinden cikamadim aslinda.
Makinada daiwa almaya karar verdim ama model belirleyemedim. Yuksek paralar vermelimiyim yoksa 500 lira civari bi makina mi almaliyim :s
başlangıçta 100tllik surf kamış 50 tllik makina alın o kadar paraya başlamayın pişman olursunuz

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Teşekkürler yorumunuz icin,
Guzel bi takim yapmak istiyorum almisken tam olsun her sene degistirmiyim.
her sene değiştirmek diye birşey yokki en ucuz kamışları 10 senedir kullanıyoruz parçalarını tamir ettirmek ucuza geliyor