Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dün Sarayburnu ile ilerideki Turgut reis heykeli arası görebildiğim kadarıyla, Zargana topu çapari, Zargana topu minik silikon, sıyırtma kurşun silikon, kurşun çapari kombinasyonları ile İstavrit, Sardalya tutanlar var idi.Sarayburnundan avrasya tüneline kadar olan güzergah gayet güzel, en kısa sürede içerisinde buralarda deneme yapıcam. Var mı buranın müdavimleri...
Batmayan bombardo ile daha rahat sarılıyor misina.Zargana da güzel olur benim için, ne zaman zamandır niyetleniyorum kendilerineavı nasip olmadı henüz...
Zargana için hangi saatlerde deneme yapmalı...Batmayan bombardo ile daha rahat sarılıyor misina.
50 gr lık kullanıyorum, erimi çok iyi. Bulursam 60 gr lığını deneyeceğim.
( 50 gr lık Bombardo + bir kamış boyu 0,20 misina + ipek vd. )
Üstadım sizin bu balıkçılığa olan profesyonel yaklaşımınız beni benden alıyorBugün 10 Eylül 2018 11:00 - 17:00 arası Çatladıkapı Nikah Dairesi' nin önü' ndeki
çalişmalarım.
Akıntı: Çok değildi.
Yağmur : Yoktu.
Rüzgar hızı ( saat 12:00 ): 13 km
Rüzgar yönü: Kuzey - kuzeydoğu ( erimi arttırdı)
Hava basıncı ( saat 12:00 ): 1018
Hava sıcaklığı ( saat 12:00 ): 23 derece
Weather Forecast Maps
Deniz suyu sıcaklığı
(ADALAR ŞAMANDIRA 10 Eylül 2018 - 20.08 ): : 19,7 derece
Deniz Suyu Sıcaklığı - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Derinlik ( kıyıdan 70 metre uzaktaki ): 10 metre
Navionics ChartViewer
Shimano Vengeance Allround Teleskopik 360H Atarı: 50-100 Gr ,
( kamışın ağırlığı 286 gr )
Daiwa Crossfire 4000 makina
( 1 tur = 95 cm, 5.3:1 devir, ağırlık: 390 gr )
ve 0.12 Oskar ip misina ( dijital kumpas ile ölçtüğümde 0,18 mm görünüyor) ile
* Sea Horse Popper rollıng action 105 mm 23 gr. Color: L04,
* Savage Gear PsychoSprat 87 mm 60 gr renk: 04s Psycho Sandeel( erimi çok iyi ),
* Toby Kaşık HG2055' a benzeyen 60 gr lık kaşık,
* Toby Kaşık HG2054' a benzeyen 60 gr lık kaşık,
* Fladen Nıdıngen Lüfer 40 gr Kaşık renk: 776-1
* İstavrit çaparisi ( hayalet takım ) 20 gr kurşun,
* Batmayan bombardo 42 gr lık ile bir kamış boyu Oskar invisiline 0,24 misinaya ( bir ucunda klipssiz, diğer ucunda klipsli fırdöndü ) ipek,
* Batmayan bombardo 42 gr lık ile bir kamış boyu Oskar invisiline 0,24 misinaya ( bir ucunda klipssiz, diğer ucunda klipsli fırdöndü ) altın renkli hologram kaplı teneke kaşık 2 gr,
* Batmayan bombardo 42 gr lık ile bir kamış boyu Oskar invisiline 0,24 misinaya ( bir ucunda klipssiz, diğer ucunda klipsli fırdöndü ) küçük siyah iğne ve Zargana dan yem
kullandım.
Not:
1 - Çatladıkapı ile Sarayburnu arasındaki Kalyon Otel in önlerinde sandallar zaman zaman konvoy oluşturuyordu. Ne tuttuklarını göremedim. ( Bide dürbün taşımak gerekecek)
2 - Önümden geçen sandallarında, arkalarından salmış oldukları misina ile Zargana yakaladıklarını bir çok kere gördüm.
Çatladıkapı Nikah Dairesi' nin önü
41.001070, 28.974903
İstanbul haritası: caddeler, binalar, kurumlar — Yandex.Haritalar
Sandal ile gün içinde aldıklarını görüyorum ama başka merada yaz sonlarında saat 17.30 dan itibaren, hava kararıncaya kadar yemli avlanabildiğine bi çok kere şahit oldum.Zargana için hangi saatlerde deneme yapmalı...
Bir şey bildiğimden değil, sadece öğrenme çabasından ibaret. Beğenmenize çok sevindim.Üstadım sizin bu balıkçılığa olan profesyonel yaklaşımınız beni benden alıyorsonuç kısmı merak konusu olacak gibi
![]()