Yerliyurt 460B için Motor Seçimi

servis agi yonundenmi bulasmayin diyorsunuz . 25 hp likleri arasinda baya fark var . Çokmu kotudur ?

Parsun u bilmiyorum hiç tecrübem olmadı ama sonuçta çin malı bir ürün. Kullanıcı yorumlarına bakınca memnun olanlar olduğu gibi memnun olmayanların sayısı daha fazla .O yüzden ben sıcak bakmadım. İsterseniz yerliyurt ile görüşün onlar size ideal motoru tavsiye edeceklerdir. Sağolsunlar bize çok yardımcı oldular.

Parsun u bilmiyorum hiç tecrübem olmadı ama sonuçta çin malı bir ürün. Kullanıcı yorumlarına bakınca memnun olanlar olduğu gibi memnun olmayanların sayısı daha fazla .O yüzden ben sıcak bakmadım. İsterseniz yerliyurt ile görüşün onlar size ideal motoru tavsiye edeceklerdir. Sağolsunlar bize çok yardımcı oldular.
devamli arastiriyorum .yerliyurtlada gorustum .bi karar vericez artik .tesekkurler

Teknede yerliyurt.motor da honda...biraz uygun fiyatlı ama kaliteli olsun dersen suzuki.hiç üzmez keyif verir...bütçeniz uygun ise motor da marka ve kaliteden şaşmayın..tamam parsun da iyidir.tohatsu da iyidir muhakkak ama denizde kalite ve güven esastır..

Mercury Amerikan firması bildiğim kadarıyla . Mercury nin 30hp ve altı olan motorları Tohatsu (Nissan Japon) üretiyor diye okumuştum. 40-50-60 hp motorlarını mercury çindeki fabrikasında üretimini yapıp. 75hp ve üzerindekileri kendi fabrikasında üretiyormuş diye biliyorum.
Sonuç olarak çoğu büyük markalar üretim maliyetini azaltma açısından kendi teknolojilerini kullanarak çinde üretim yaptırabiliyorlar bunda bir sıkıntı yok.

Sonradan yapmanı tavsiye etmem . baştan direksiyonlu al sonrası masraflı.tam fiyat veremem ama ucuz bişey değildi ve orjinali gibi olmaz

Hayırlı olsun, resimlerini de eklerseniz sevinirim.
Yerliyurt 460b kac tl acaba, suda gordum gecen hafta guzel kayik.
Düşünüyorum bende.
Motor olarak tohatsuyu da seceneklere alin derim.
Tepe tepe kullaniyorum resmen tik yok maşallahı var, bu sene ödüllendirdim cihazi bakimini yaptirdim 😀 telef oldu zavalli bir calisiyor sabahtan aksama kadar susturmuyorum. Çok memnunum motordan, tekneyi biraz büyültmek istiyorum kışın dalgada zor oluyor.
Bu da benim ki.

IMG_1344.JPG

Son düzenleme:
Back