Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama (Son Durumlar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knngs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün 15:30 - 18:00 arası Rönepark ın yakınındaki fenerin önündeki kayalardan
çalişmalarım başarısızlıkla sonuçlandı.
* Daiwa CRosscast Hard Game III 2.74 14-42 gr spin kamış ile
* Savage gear B-SG Line Thru Sandeel 150mm 27g rapala
* Savage gear B-SG Line Thru Sandeel 175mm 40g rapala
* OSKAR STARMAX LURE MAVİ KAŞIK 32 GR
* Kendo seabass MİNNOW 125 f rapala
* Kendo Haryu 125f rapala

Son düzenleme:
bizde menekse ile yesilyurt arasi rapala deniyoruz sirti teknigiyle 2 3 mt dalarli rapalalarimiz 15 ekimde 5 palamutumuz var 1 tanesi torige yakindi 36 cm idi ama o tarihten beri tik yok... acaba aciktan jig denemek daha mi mantikli balik bulucumuz yok

Dün akşam 22.30-01.30 arasında yeşilköy civarındaki meralarda 3 kişi spin denemesi yaptık ve en etkili sahteleri kullanmamıza rağmen tek bir vuruş bile alamadık 🙁 Diyecek cok sey var ama günaha girmemek için "kısmet değilmiş" diyor ve başka da yorum yapmıyorum..

Ben 1 senedir spinle sadece bir balik alabildim yesilyurt polat otel civarinda artik ya sarayburnu ya avcilar tarafinda denemeler yapicam

Nasil balik bulmayi dusunuyoruz ki. Adam aciyo radari gidiyo suruleri topluyo ilerliyor. Boyutuna bakmadan vicdani sizlamadan. Biz de yok o sahte yaradi yok bu sahtenin aksiyonu guzel diye dunya para veriyoruz. Adamlar baska ulkelerde evdeki kasigi atsa balik geliyor. Gerisini varsin cocuklarimiz dusunsun artik 100 liraya yerler istavriti

Nasil balik bulmayi dusunuyoruz ki. Adam aciyo radari gidiyo suruleri topluyo ilerliyor. Boyutuna bakmadan vicdani sizlamadan. Biz de yok o sahte yaradi yok bu sahtenin aksiyonu guzel diye dunya para veriyoruz. Adamlar baska ulkelerde evdeki kasigi atsa balik geliyor. Gerisini varsin cocuklarimiz dusunsun artik 100 liraya yerler istavriti

bende gordum o video yu adam evdeki kullanmadigi catal ile 5 6kg lik sirtikara cekiyor biz bosuna sirti yapip benzin yakiyoruz

Dün akşam o patlak havada Yeşilköy civarındaki meralarda saat 22.00-01.00 arasındaki denemelerimiz sonucunda dalgalardan bol bol ıslanmamıza rağmen tek bir vuruş bile alamadan avı sonlandırdık 🙁 Artık diyecek birşey bulamıyorum, o patlak havada bile oltaya birşey vurmuyorsa Allah sonumuzu hayretsin..

Back