Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama ( Son Durumlar )

Mektupla

Daimi Üye
Bugün 15:30 - 18:00 arası Rönepark ın yakınındaki fenerin önündeki kayalardan
çalişmalarım başarısızlıkla sonuçlandı.
* Daiwa CRosscast Hard Game III 2.74 14-42 gr spin kamış ile
* Savage gear B-SG Line Thru Sandeel 150mm 27g rapala
* Savage gear B-SG Line Thru Sandeel 175mm 40g rapala
* OSKAR STARMAX LURE MAVİ KAŞIK 32 GR
* Kendo seabass MİNNOW 125 f rapala
* Kendo Haryu 125f rapala

Son düzenleme:

hookemup

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bizde menekse ile yesilyurt arasi rapala deniyoruz sirti teknigiyle 2 3 mt dalarli rapalalarimiz 15 ekimde 5 palamutumuz var 1 tanesi torige yakindi 36 cm idi ama o tarihten beri tik yok... acaba aciktan jig denemek daha mi mantikli balik bulucumuz yok

stratejist

Aktif Üye
Adı
ÖZDEMİR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Dün akşam 22.30-01.30 arasında yeşilköy civarındaki meralarda 3 kişi spin denemesi yaptık ve en etkili sahteleri kullanmamıza rağmen tek bir vuruş bile alamadık :( Diyecek cok sey var ama günaha girmemek için "kısmet değilmiş" diyor ve başka da yorum yapmıyorum..

Bysalwador

Aktif Üye
Adı
bysalwador
Kan Grubu
B Rh Negatif
Ben 1 senedir spinle sadece bir balik alabildim yesilyurt polat otel civarinda artik ya sarayburnu ya avcilar tarafinda denemeler yapicam

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
avcılar tarafı hala tık yok sadece bir zazrgana aldım bu sezon

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben 1 senedir spinle sadece bir balik alabildim yesilyurt polat otel civarinda artik ya sarayburnu ya avcilar tarafinda denemeler yapicam
Sarayburnu'na birşey diyemem ama Yeşilyurt Polat Otel Önü çok verimsiz bir çinekopa sabahlayanlar var kovalar boş

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Nasil balik bulmayi dusunuyoruz ki. Adam aciyo radari gidiyo suruleri topluyo ilerliyor. Boyutuna bakmadan vicdani sizlamadan. Biz de yok o sahte yaradi yok bu sahtenin aksiyonu guzel diye dunya para veriyoruz. Adamlar baska ulkelerde evdeki kasigi atsa balik geliyor. Gerisini varsin cocuklarimiz dusunsun artik 100 liraya yerler istavriti

hookemup

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nasil balik bulmayi dusunuyoruz ki. Adam aciyo radari gidiyo suruleri topluyo ilerliyor. Boyutuna bakmadan vicdani sizlamadan. Biz de yok o sahte yaradi yok bu sahtenin aksiyonu guzel diye dunya para veriyoruz. Adamlar baska ulkelerde evdeki kasigi atsa balik geliyor. Gerisini varsin cocuklarimiz dusunsun artik 100 liraya yerler istavriti
bende gordum o video yu adam evdeki kullanmadigi catal ile 5 6kg lik sirtikara cekiyor biz bosuna sirti yapip benzin yakiyoruz

stratejist

Aktif Üye
Adı
ÖZDEMİR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Dün akşam o patlak havada Yeşilköy civarındaki meralarda saat 22.00-01.00 arasındaki denemelerimiz sonucunda dalgalardan bol bol ıslanmamıza rağmen tek bir vuruş bile alamadan avı sonlandırdık :( Artık diyecek birşey bulamıyorum, o patlak havada bile oltaya birşey vurmuyorsa Allah sonumuzu hayretsin..