Uğur Yücel
Aktif Üye
Antreman yapacaksan menekşe isparkın ordan yap dip olduğu gibi kum
Antreman yapacaksan menekşe isparkın ordan yap dip olduğu gibi kum
balık lokantası var yanında rahatsız edende olmazSağolun tavsiye için. İsparkın önündeki kayalık alan değil mi bahsettiğiniz?
Selam dostlar Ctesi inşallah İst dayım 1 hafta boyunca. Bir hareketlilik var mı yeşilköy taraflarında
Tez zamanda rastgelir inşaallah...(link)l arkadaş ile beraber pazar günü 17 den gece 23 e kadar yeşilköy kayalıklardaydık. saat 19-20 arası istavrit yaptı. ama tektük ve ufak. geri saldık tabii. tavalık bile çıkmadı. bizden başka çalışanlardada sanırım durum aynıydı.
deniz suyu hala çok soğuk. sanırım o nedenle olmalı biz balık alamadık. boru kurdu midye kırmızı kurt denedik. bir adet mezgit dışında boş döndük. ufak balık vuruşları vardı. ben kısa pala çapraz 2 num iğne arkadaş ise sanırım 4 num iğne çalıştı. kısmet diyelim...
19 20 arası istavritler çapariye mi geldi?. genelde kraça oluo ya. istavritse iyi .bu haftadan sonra ısınıyor biraz en azından temiz hava alınır ctesi yada pazar kayalıklarda olurum inş akşama doğru . bir de ben deneyim. denk gelirz belki.. Rastgele(link)l arkadaş ile beraber pazar günü 17 den gece 23 e kadar yeşilköy kayalıklardaydık. saat 19-20 arası istavrit yaptı. ama tektük ve ufak. geri saldık tabii. tavalık bile çıkmadı. bizden başka çalışanlardada sanırım durum aynıydı.
deniz suyu hala çok soğuk. sanırım o nedenle olmalı biz balık alamadık. boru kurdu midye kırmızı kurt denedik. bir adet mezgit dışında boş döndük. ufak balık vuruşları vardı. ben kısa pala çapraz 2 num iğne arkadaş ise sanırım 4 num iğne çalıştı. kısmet diyelim...
19 20 arası istavritler çapariye mi geldi?. genelde kraça oluo ya. istavritse iyi .bu haftadan sonra ısınıyor biraz en azından temiz hava alınır ctesi yada pazar kayalıklarda olurum inş akşama doğru . bir de ben deneyim. denk gelirz belki.. Rastgele