Bereketli avlar diliyorum...7 8 arasi uc kayaliklardan 20 30 tane cektik. yarisini saldik gerisini kedi icin yem yaptik. ozlemisiz
Bereketli avlar diliyorum...7 8 arasi uc kayaliklardan 20 30 tane cektik. yarisini saldik gerisini kedi icin yem yaptik. ozlemisiz
(link)l arkadaş ile beraber pazar günü 17 den gece 23 e kadar yeşilköy kayalıklardaydık. saat 19-20 arası istavrit yaptı. ama tektük ve ufak. geri saldık tabii. tavalık bile çıkmadı. bizden başka çalışanlardada sanırım durum aynıydı.
deniz suyu hala çok soğuk. sanırım o nedenle olmalı biz balık alamadık. boru kurdu midye kırmızı kurt denedik. bir adet mezgit dışında boş döndük. ufak balık vuruşları vardı. ben kısa pala çapraz 2 num iğne arkadaş ise sanırım 4 num iğne çalıştı. kısmet diyelim...
Selamlar , canlı teke kullanarak eşkina denemek gerek artık zamanı geldi . Tekneden aldım , olduğuna göre kıyıdan taşlıklardan tutulabilir kuytu ve sessiz bir yer bulup denemek gerek artık . Rastgele .
fatih kardeşim doğrudur , ama eşkina çok nazlı ve yem , takım seçen bir balık . Canlı teke ile denenmeli , kuyrugundan bir kez geçirip tekeyi de çanlı tutmalısınız ignede hafif olmalıki yem zıplasın , ince fakat çekeri iyi kaliteli misina kullanılmalı .ahmet abi dun eskina yoktu. kayaliklarda yem satan abi 1 haftasi var dedi. Haftasonu deneyebilirsiniz
Bu pazar denedim usta vuruş alamadım.Selamlar , canlı teke kullanarak eşkina denemek gerek artık zamanı geldi . Tekneden aldım , olduğuna göre kıyıdan taşlıklardan tutulabilir kuytu ve sessiz bir yer bulup denemek gerek artık . Rastgele .
Bu pazar denedim usta vuruş alamadım.
Üstad yeşilköyün her santimini bilirim hangi taşta ve bölgede olduğunuda.Sorun şu ki zıpkıncılar çoğaldı bu aralar hayvanı yuvasında rahatsız ediyorlar.Her kayalıkta da eşkina olmaz arayıp yuva bulmak gerek. Bu neden ile insanların bu gibi nadide balıkları buldukları yeri paylaşmamalarına birazda hak vermek gerekiyor .Rastgele
Hepimizin ortak derdi varmış demek ki 🙂 bu sene daha o kıvama getiremediler beni ama geçen sene Teknenin altından geçer iken kakıçı kafasına yedi 🙂 tekneyi görmüşsün gecenin karanlığında balık tutmaktan başkaÜstad yeşilköyün her santimini bilirim hangi taşta ve bölgede olduğunuda.Sorun şu ki zıpkıncılar çoğaldı bu aralar hayvanı yuvasında rahatsız ediyorlar.