Timur Kurtuluş DURMAZ
Aktif Üye
Yapmış olduğum bi kaç turna avını sizinle paylaşmak istiyorum.. Farklı av videolarıda mevcut 🙂
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum...Bu da benim havuz oyuncağından yaptığım balık makinam
Hayır sayın mektupla...tam şarjda 30 dakika çalışıyor , sonra şarj bitiyor ve duruyor...1 saati makina dürduktan sonra beklemeye başlıyoruz..DIY kendin yap anlamında bir kısaltma olduğu için kullandım..Paylaşımınız için teşekkür ediyorum...
1 saatlik bekleme süresinde DIY Kontiki Balık Tutma Makinesinin pervanesi çalışmayı sürdürdü mü ?
Teşekkür ediyorum...Hayır sayın mektupla...tam şarjda 30 dakika çalışıyor , sonra şarj bitiyor ve duruyor...1 saati makina dürduktan sonra beklemeye başlıyoruz...
Teşekkür ediyorum...2 dümeni var...1cisi kuyruğa bağlı ip ...yakın mesafedeyken ipi çekip salarak kontiki ye yön verebiliyorsunuz...2cisi pasif dümen...yani kuyruk kısmındaki kırmızı top..kontiki biraz uzaklaştığı zaman dalgalar kuyrukta bulunan topa çarptıklarında öne göre çok daha hafif olan arka kısmı kıyıya döndürerek motorun bulunduğu burun kısmının açık denize bakmasını sağlıyor...daha da uzaklaştığında ise çektiği takımın ağırlığı kuyruk kısmını arkada tuttuğundan kendiliğinden açığa gidiyor..