Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yurtdışı alışveriş yaptığımız siteler

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok sevindim bu konuyu görünce. Az önce deneme amaçlı waveinn.com sitesine iki adet ürün attım sepete deneme amaçlı. Türkiyede ürünler kargo hariç 200tl ederken, adamlar ispanyadan kargo dahil ptt ile 160tlye getiriyor. ürünler daiwa saltwater jerkbait ve rapala x rap long cast. Adam ispanyadan, bizim postane ile gönderiyor ve kendi dükkanlarımızdan 40tl hatta kargo çıktığını düşünsek 60tl daha ucuza getiriyor. Üstelik adam o ürünü ispanyadan 1 hafta içinde sana ulaştırma garantisi verirken bizim türkler vay efendim stokta yok, işte biz gönderdik kargo firması bekletiyor diye diye ilden ile gönderemiyor. BİZDEN BİRİ HALKTAN BİRİ WAVEINN.COM :D :D

Adı
Kerem KESKİN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok sevindim bu konuyu görünce. Az önce deneme amaçlı waveinn.com sitesine iki adet ürün attım sepete deneme amaçlı. Türkiyede ürünler kargo hariç 200tl ederken, adamlar ispanyadan kargo dahil ptt ile 160tlye getiriyor. ürünler daiwa saltwater jerkbait ve rapala x rap long cast. Adam ispanyadan, bizim postane ile gönderiyor ve kendi dükkanlarımızdan 40tl hatta kargo çıktığını düşünsek 60tl daha ucuza getiriyor. Üstelik adam o ürünü ispanyadan 1 hafta içinde sana ulaştırma garantisi verirken bizim türkler vay efendim stokta yok, işte biz gönderdik kargo firması bekletiyor diye diye ilden ile gönderemiyor. BİZDEN BİRİ HALKTAN BİRİ WAVEINN.COM :D :D
Keske bunu daha önce görseymisim tuhh , kaziklanmis hissettim :( , Taninmis markalarin butun urunlerini satiyorlar fiyatlar cok iyi

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Waveinn guzel site, cok ciddi calisiyor bende arada kullaniyorum.. ancak her tutari dogru sekilde fiyatini yazar, hepsinin ustune vergisi illaki gelir bilginiz olsun..

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Waveinn guzel site, cok ciddi calisiyor bende arada kullaniyorum.. ancak her tutari dogru sekilde fiyatini yazar, hepsinin ustune vergisi illaki gelir bilginiz olsun..
Evet o vergi kısmı dediğiniz gibi biraz sıkıntılı. 20 euroyu geçmemek gerekiyordu sanırım net hatırlayamadım şimdi

pyroturk

Yeni Üye
Adı
bora
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam arkadaşlar. Bu site vergi hesaplıyor mu? Baktım şimdi, çoğu ürün %18 kdv ile kafa kafaya geliyor gibi. Ne dersiniz? İnanın acemisiyim bu işin.

BıyıklıAt

Yeni Üye
Adı
ali ata
Kan Grubu
O Rh Negatif
waveinn gerçekten çok güzel bir siteye benziyor. Fakat bu vergi olayı sanki fiyatı bayağı arttıracak gibi duruyor. örneğin 100 liralık bir ürün sipariş verdiğimizde %20 gümrük vergisi 100*%20= 20 TL, 120 TL * KDV (%18) =141,6 TL * ÖTV (%18) = 167,08 TL ye denk geliyor. Yanlışım varsa sipariş veren arkadaşlar düzeltsin.

Ersin1740

Üye
Adı
Ersin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar yeni bir konu açmaktansa eski konuyu tekrar gündeme getirmek istedi. Plat.co' dan Apia Foojin AD kamış getirtmek istiyorum. Kamış bedeli 494 dolar. Ürün Türkiye'ye geldiğinde ne gibi bir fiyatlandırmaya tabi tutulacak? gümrük+ötv vs. gibi hangi kalemler altında ne kadar ücret alınıyor? Yardımlarınızı bekliyorum.

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar yeni bir konu açmaktansa eski konuyu tekrar gündeme getirmek istedi. Plat.co' dan Apia Foojin AD kamış getirtmek istiyorum. Kamış bedeli 494 dolar. Ürün Türkiye'ye geldiğinde ne gibi bir fiyatlandırmaya tabi tutulacak? gümrük+ötv vs. gibi hangi kalemler altında ne kadar ücret alınıyor? Yardımlarınızı bekliyorum.
ürüne %20 gümrük vergisi gelir. bunun dışında içeride ek başka bir vergi yok. ancak kamış boyutunuz nedeni ile paket 150 cm den uzun ise dhl veya benzeri bir taşıyıcı ile gönderilir. bu da 5000-6000 Japon yeni kargo demektir. kısa ise EMS ve PTT aracılığı ile gelir. bu da 3.500 Japon Yeni civarı kargo bedeli demektir. Platco ek olarak 4.000-6.000 Japon Yeni paketleme ücreti alır. maliyetiniz yaklaşık bu civarda çıkar.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kamisin yapilacagi paket 150cm uzerindeyse ems yerine ups ya da fedex ile gonderiliyor, o zaman ekstra 8000 yen (yaklasik 400tl) daha fazla oduyorsunuz, 150cm’in altindaysa kamis 2000 yen ems kargo ucreti odersiniz.. bazi urunlerde free shipping yazar, bakmaniz lazim.. 200-300 yende handling - packaging gibi ekstralar aliniyor.. vergi isi ise paket uzerine 500 dolar yazarlarsa eger %20 gibi bir rakam eklenir.. siparis gecerken dusuk yazin derseniz yardimci olabilirler, 2000-3000 yen gibi bir rakam yazarsalar yeterli olur.. guzel paketleme yapiliyor, ben ordan iki kamis, 2de makina aldim.. sahte ip makina parcasi falanda gectim.. 2-3 hafta icerisinde ulasir normalde, ancak bu ara daha hizli geliyor.. çin’deki korona virusu yuzunden bizim gumrukteki çin paketi yükü baya bir azaldi.. gecen gun digitaka uzerinden aldigim
Sahteler kargoya verildikten 5 gun sonra elimde oldu..