Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2 parça spin kamışı muhafaza

Efe Çolak

Üye
Adı
Efe
Merhaba okuma g force 270 7-35 2 parça kamışım var.Av bittikten sonra üstünde makinayı bırakıp kamışı 2 parça yapıp olta çantasına koyuyorum ama bazı kişiler makinayı çıkartıyor sebebi nedir?

gkys

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu durumu bende merak ediyorum.
Klips kamışın en uç halkasından geçmediğinden makinayı komple çıkartmak istediğimizde klipsi kesmek gerekiyor.
Her seferinde kesip bağlama yapıldığında lider de kısalacaktır.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hergun ava cikiyorsaniz yapmaniza gerek yok.. kapatip 2 hafta sonra ava gidecekseniz cikarabilirsiniz.. bazen kamisin makine yuvalari makineleri sıkı taktigimiz icin ufakta olsa cizebiliyor.. bunun onune gecmek icin de cikariliyor olabilir.. ben ava uzun ara vericeksem cikariyorum, o hafta hergun ava gideceksem cikarmiyorum..

Efe Çolak

Üye
Adı
Efe
Bu durumu bende merak ediyorum.
Klips kamışın en uç halkasından geçmediğinden makinayı komple çıkartmak istediğimizde klipsi kesmek gerekiyor.
Her seferinde kesip bağlama yapıldığında lider de kısalacaktır.
Evet zaten spinde lideri çok uzun yapmıyoruz hep kes bağla 2 hafta sonra tekrar lider bağlamak gerekli olucak ben hiç çıkarmıyorum şuana kadar birşey olmadı ama belki daha uzun süre sonunda eksileri olabilir

Efe Çolak

Üye
Adı
Efe
Hergun ava cikiyorsaniz yapmaniza gerek yok.. kapatip 2 hafta sonra ava gidecekseniz cikarabilirsiniz.. bazen kamisin makine yuvalari makineleri sıkı taktigimiz icin ufakta olsa cizebiliyor.. bunun onune gecmek icin de cikariliyor olabilir.. ben ava uzun ara vericeksem cikariyorum, o hafta hergun ava gideceksem cikarmiyorum..
teşekkür ederim