Efe Çolak
Üye
Merhaba okuma g force 270 7-35 2 parça kamışım var.Av bittikten sonra üstünde makinayı bırakıp kamışı 2 parça yapıp olta çantasına koyuyorum ama bazı kişiler makinayı çıkartıyor sebebi nedir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet zaten spinde lideri çok uzun yapmıyoruz hep kes bağla 2 hafta sonra tekrar lider bağlamak gerekli olucak ben hiç çıkarmıyorum şuana kadar birşey olmadı ama belki daha uzun süre sonunda eksileri olabilirBu durumu bende merak ediyorum.
Klips kamışın en uç halkasından geçmediğinden makinayı komple çıkartmak istediğimizde klipsi kesmek gerekiyor.
Her seferinde kesip bağlama yapıldığında lider de kısalacaktır.
teşekkür ederimHergun ava cikiyorsaniz yapmaniza gerek yok.. kapatip 2 hafta sonra ava gidecekseniz cikarabilirsiniz.. bazen kamisin makine yuvalari makineleri sıkı taktigimiz icin ufakta olsa cizebiliyor.. bunun onune gecmek icin de cikariliyor olabilir.. ben ava uzun ara vericeksem cikariyorum, o hafta hergun ava gideceksem cikarmiyorum..