Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet hoşuma gitti bayağı bir denemelik aldım babam kırmızı kafacı bakalım haftaya kapışacağız ne olacakCannibalın bu rengi (firetiger) çok avcı sürprizlere açık olun..![]()
Teşekkürler abi durmak yok deniz yapana kadar burada devamHayırlı olsun,daha iyilerinin rast gelmesi dileğiyle![]()
Kocaeli Üniversitesi'nde okurken benim ilk turnamı aldığım yerdi solunuzda kalan söğüt ağacının yanı, çardaklardan da sazana beklemeli dip atıyorduk...Bugün hayırladık sezonu
Eyvallah usta herkesin gönlünce olsun.Kocaeli Üniversitesi'nde okurken benim ilk turnamı aldığım yerdi solunuzda kalan söğüt ağacının yanı, çardaklardan da sazana beklemeli dip atıyorduk...
Tebrik ederim abi daha güzelleri rastgelsin.
Mağazamıza yolunuz düşerse alabilirsinizTüm tatlı su balıkçılarına hayırlı olsun... Trofelerinizi dört gözle bekliyor olacağız... Bu hedef balık çetvellerinden bizde istiyoruz @Hamdi Bey![]()
Geçen yıl sadece bir günlüğüne İstanbul'a gelmiştim. Bir sonraki gelişim uzun olur ve İstanbul'da kaybolmazsam mutlaka ziyaret edeceğimMağazamıza yolunuz düşerse alabilirsiniz![]()
Hedef Balık mağazamızdan bir siparişin olur ise hatırlat onun ile beraber kargo yaparımGeçen yıl sadece bir günlüğüne İstanbul'a gelmiştim. Bir sonraki gelişim uzun olur ve İstanbul'da kaybolmazsam mutlaka ziyaret edeceğim![]()