Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 / 4 Eylül 2016 Karaburun ve Durusu durum raporu.

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi
B

BS Okuru

Misafir
Güzel bir macera yaşamışsınız dolu dolu ama balıksız... Olsun bazen ortam balık tutmaktan daha fazla zevk verir.
Ben her hafta bazen haftada 2 kere gidiyorum Terkos ve Karaburuna.. Dalgalı Olduğu günlerde yanına yanaşmamak en doğrusu şu arada fazla rüzgarlı havalar.. Terkosa bi daha gider ve kayıkla açılırsanız size tavsiyem rüzgarsız yada az rüzgar alan koylarda at çek yapın ;)
Terkos ' a nasipse memleket dönüşü mutlaka gidip tekne ile açılmak istiyorum. Ekipmanım bence göl için uygun değildi. Bu sefer giderken derin dalarlı bir kaç sahte ve sağlam bir makine götüreceğim inşallah.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Çok güzel bir anlatım olmuş sıkılmadan okudum. bazen çok şey umut ederken boş döndüğümüz çok oluyor. özellikle palamut avlarına giderken kaptan bir gün öncesinden gaza getirir, 50 çift almışlar yok efendim 100 çift balık almışlar. coşardık bin bir hayalle gider saatlerce gezerdik bazen boş dönerdik bazen boş dönmeyelim bari der denizin kurufasulyesi istavrite giderdik.
terkosda 2011 senesiydi sanırım çok av yaptım. orası için en güzel sahteler derin dalarlı sahteler. özellikle rapala ve strike pro sahtelerle çok güzel turnalar almıştım. bir çanta dolusu sadece turnada iş yapan sahteler hala boş boş duruyor. gittiğimiz de yok. o sene gaza gelip aldım hep.
turnada beni hiç boş çevirmeyen, profilimdeki balığı da yakalayan sahte :
upload_2016-9-6_9-4-34.png

bunun özellikle yeşili sırtı yaparken 10 numara.

kuvan

Üye
Adı
Özcan Kuvan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Konu Hort olacak ama bu hafta sonu gitmeyi planlıyordum artık gitmeme gerek kalmadı. Ora kötü burakötü boğaz tırt nereye gideceğiz biz arkadaş yaa :(

Mektupla

Daimi Üye

Hako

Aktif Üye
Adı
Hakan
Allahtan balıkçı ekibi ile berabersin, düşünsene yanındaki adamların "yav bizi de bi götür balığa" diyen, ufak bi zora gelince vır vır vır edip kafayı yedirten ekip olduğun :D