hasanduman
Aktif Üye
- Adı
- HAsan
- Kan Grubu
- A Rh Negatif
Merhaba,
ryobi ttpower mı yoksa okuma ceymar cy-65 mi sizce ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba,
Benim bu makina sokup takmak ile ilgili kotu bir anim var o yuzden biraz cekiniyorum,alman malı grw rulman cok kalıtelıdır rulman sektorunde dunyada kendını kanıtlamıs rulmandır cın malı rulman almaktansa alman malı rulman almak en mantıklısı dedıgım yerlere rulmanı sende cok rahatlıkla taka bılırsın bırısı zaten topuz o cok kolay degısımı dıgeri ısı makınanın arkadakı metal parcayı cıkardıgında burcu orda goruceksın o kadar zor bırsey degıl cok rahatlıkla yapa bılırsın..
semayı sımdı ınceledımde gordugum kadarı ıle arkadakı metal kapagı tek vıda tutuyor gozukuyor ok ıle ısaretledıgım yer o vıdayı cıkardıgında gerı kalan kısım tırnaklı kısım gecmelı sonrasında kapak cıkıyor akabınde 90-91 nolu vıdayı sok sonra 92 nolu parcayı sok akabınde 93 nolu burc karsımıza cıkıyor.zor degıl yanı bu ıslemı yapman en fazla 2 dakkanı almaz
![]()
walla benımde kotu anılarım oldu makına sokme takma ıle fakat sok tak sok tak yapınca ınsan asına oluyor zamanla parcaları tanıyor sımdıkı durum su oldu bende ne zaman sıfır makına satın alsam kesın ıcını sokerım bakarım ne var ne yok ıcınde hangı parca kullanılmıs parcaların kalıtesı sonra makınada yeterlı gres eklenmısmı eklenmemısmı eklenmemıs ıse eklıyorum gres, yag.Benim bu makina sokup takmak ile ilgili kotu bir anim var o yuzden biraz cekiniyorum,
Peki 93 nolu ve 73 nolu rulmanlar 5×9×3 yani yuzuk kismindaki rulman ile ayni degil mi?
Sayet degilse makinayi a goturmem gerekecek akarrulmana
Dolar 3.3 oldu ucuza almak için 3 yıl kadar geç kaldınızS.a sizden ricam şu siteden güzel bir surf kamışı ve makinası için link atarmısnız?herkes ucuza alıor burda dünya para isteniyor![]()