Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

B

BS Okuru

Misafir
Ben olsam ryobi ttpower 8000 alirdim ama ceymar65 de fiyatina gore cok basarili bir makina,
Secim sizin

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
tşkler

B

BS Okuru

Misafir
alman malı grw rulman cok kalıtelıdır rulman sektorunde dunyada kendını kanıtlamıs rulmandır cın malı rulman almaktansa alman malı rulman almak en mantıklısı dedıgım yerlere rulmanı sende cok rahatlıkla taka bılırsın bırısı zaten topuz o cok kolay degısımı dıgeri ısı makınanın arkadakı metal parcayı cıkardıgında burcu orda goruceksın o kadar zor bırsey degıl cok rahatlıkla yapa bılırsın..

semayı sımdı ınceledımde gordugum kadarı ıle arkadakı metal kapagı tek vıda tutuyor gozukuyor ok ıle ısaretledıgım yer o vıdayı cıkardıgında gerı kalan kısım tırnaklı kısım gecmelı sonrasında kapak cıkıyor akabınde 90-91 nolu vıdayı sok sonra 92 nolu parcayı sok akabınde 93 nolu burc karsımıza cıkıyor.zor degıl yanı bu ıslemı yapman en fazla 2 dakkanı almaz

Benim bu makina sokup takmak ile ilgili kotu bir anim var o yuzden biraz cekiniyorum,
Peki 93 nolu ve 73 nolu rulmanlar 5×9×3 yani yuzuk kismindaki rulman ile ayni degil mi?
Sayet degilse makinayi a goturmem gerekecek akarrulmana

B

BS Okuru

Misafir
Benim bu makina sokup takmak ile ilgili kotu bir anim var o yuzden biraz cekiniyorum,
Peki 93 nolu ve 73 nolu rulmanlar 5×9×3 yani yuzuk kismindaki rulman ile ayni degil mi?
Sayet degilse makinayi a goturmem gerekecek akarrulmana
walla benımde kotu anılarım oldu makına sokme takma ıle fakat sok tak sok tak yapınca ınsan asına oluyor zamanla parcaları tanıyor sımdıkı durum su oldu bende ne zaman sıfır makına satın alsam kesın ıcını sokerım bakarım ne var ne yok ıcınde hangı parca kullanılmıs parcaların kalıtesı sonra makınada yeterlı gres eklenmısmı eklenmemısmı eklenmemıs ıse eklıyorum gres, yag.
burclara gelıcek olursak yuzuk rulmanı ıle 93 nolu burç ve 73 nolu burçların olculerı bellı olmadıgından kesın bırsey soylemek ımkansız parcayı elımıze alıp burcun olcusünu almak en dogru tercıh olur zor bırsey degıl zaten en fazla bu ıslemı yapman 5 dakkanı almaz.

B

BS Okuru

Misafir
@İLKlüfER

asagıdakı vıdeoda 3 dakıkada makınanın arka kapagını sokuyor bu ıslemı yapması elemanın 10 sanıyesını almıyor

Edirneli

Yeni Üye
Adı
Atakan A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Peki bu ürünlerle balık tutan bir kişi bile yokmu ? anafikre hizmet etmiyor anladığım kadarıyla. bende bikaç ürün aldım deneme şansım olmadı ama kimse de skor yok galiba

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
S.a sizden ricam şu siteden güzel bir surf kamışı ve makinası için link atarmısnız?herkes ucuza alıor burda dünya para isteniyor :(
Dolar 3.3 oldu ucuza almak için 3 yıl kadar geç kaldınız :D Kamış alma riskine ve beklemeye değmez heleki dolar kuru bu haldeyken.

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
biraz önce maltepe de balık malzemeleri satan bir dükkana uğradım, dolar arttı diye makina ve kamış fiyatlarını güncelliyorlardı, ortalama 20 tl zamlandığını söylediler,
Ceymar cy-65 makinayı yurt dışından alabileceğim bir yer var mıdır, konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar..

KIRMIZI BENEK

Aktif Üye
Adı
yalçın bay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet akarrulman grw marka al gerisine karışma

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi