Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar bu alışverişte biraz sahteleri yenilemeye yönelik oldu, aşağıda linkleri paylaşıyorum özellikle en uygun fiyatlıları seçtim. Beklemeye değer. Buradaki fiyatlar neredeyse aliexpress'in 10 katı.
carpma.png halka.png klips.png
20 Adet Kırmızı 3'lü Kanca için buraya,
10 Adet halka için buraya,
50 Adet Sahte bağlantı aparatı için de buraya tıklayın.

B

BS Okuru

Misafir
Yeni çantam geldi. Oyuncaklarımı akşam saatlerce dağıtır toplarım.
Ekli dosyayı görüntüle 62907
Ekli dosyayı görüntüle 62906
Ayni çantadan ben de almıştım gayet güzel ve kullanışlı lakin seferi olarak balığa gittiğim için taşımak zor oluyor :)
Allah nasip eder araç alırsam 10 numara aynı zamandan kamp ve ya gezilerde de kullanılabilir,
Ben seaking yapışkanı söktüm bayrağımızın armasını yapıştırdım bence 10 numara 5 yıldız oldu ;)
Rastgelsin

20171212_210437.jpg

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Siparişim gelmedi Dispute açtım. Satıcı extra fee diye bir şey aldırdı. 0,01 usd.
bu ne anlama geliyor, siparişim tutar ufak ama öğrenmek için soruyorum.

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Ayni çantadan ben de almıştım gayet güzel ve kullanışlı lakin seferi olarak balığa gittiğim için taşımak zor oluyor :)
Allah nasip eder araç alırsam 10 numara aynı zamandan kamp ve ya gezilerde de kullanılabilir,
Ben seaking yapışkanı söktüm bayrağımızın armasını yapıştırdım bence 10 numara 5 yıldız oldu ;)
Rastgelsin

Ekli dosyayı görüntüle 68746
Bayrak çok güzel durmuş. ben de yapayım.

scorpion26

Daimi Üye
3 ay önce aldığım birçok üründen 2 tanesi bende de gelmedi. 2 3 hafta extra süre sonunda baya bir kıvranıp ücret iadesi yaptılar. Geçenlerde de bir 15-16 parça sipariş verdim. İnşallah onlar ulaşır.

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tahmini Teslimat Zamanı makına sürekli sıkıntı çıkartınca misina klavuzundan dolayı donup dolasıp bunu aldım daha iyi bir şey alayım mı oldum sonradan ne gerek var yaaa.. moduna gırdım