Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hayırlı olsun
Ben de 2 şubat ta, Tahmini Teslimat Zamanı burdan 7000 lik sipariş verdim hala "kargo şirketi tarafından alınmayı bekliyor" görünüyor :)
Bakalım bana kaçlık gelecek :)))
Aldığınız ürünün linkini paylaşabilir misiniz? Satıcısını merak ettim. Benim satıcı yedek makara yok içinde dedi ama içinden yedek makara da çıktı. Ne sattığını bilmiyor ya da kendisi de malı başka birinin deposundan sattı.

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
1 adet Büyük Indirim Perakende balıkçılık lures, çeşitli renkler kalite Minnow 110mm 14g, Tungsten topu bearking 2017 modeli krank bait
1pcs Great Discount Retail fishing lures,assorted colors quality Minnow 110mm 14g,Tungsten ball bearking 2017 model crank bait-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)

Ucuz yollu lardan. 0.18$

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0,48 usd de kargo var ama.0,18 usd diye balıklama atlamamak lazım :) 2 tane alınca kargo 0,63 oluyor. Tanesi 0,50 usd'ye geliyor. Çok iyi fiyat yine de...

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Aldığınız ürünün linkini paylaşabilir misiniz? Satıcısını merak ettim. Benim satıcı yedek makara yok içinde dedi ama içinden yedek makara da çıktı. Ne sattığını bilmiyor ya da kendisi de malı başka birinin deposundan sattı.
Mesajımda var zaten aldığım yerin adresi :)

LPR ALPER

Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif