Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar fırdöndü almıştım ben paslanmaz çelik yazdığı halde hiç denize girmeden paslandılar. Deniz havasından etkilendiler sanırım. Paslanmaz olan lrf için fırdöndü önerisi olan var mı?
paslı fotosunu çekip open dispute yapın , iade kargosu yapmanıza gerek yok paranızı hemen iade ederler.

ben çakmak almıştım , bozuk çıktı hemen videosunu çekip kargosuz open dispute açtım .2 günde param iade oldu.

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif

gkhnd09

Yeni Üye
Adı
Gökhan
100 uzeri urun aldim. 5000 tlik elekronikden tut 50 kurusluk tohuma kadar cesitli. Genelde kargolari gemi yada ucakla geliyor. 10 dolar alti urunler genelde gemiyle digerleri kirilir ve elektronikler ozellikle ucakla geliyor. Ucakla gelenler ortalama 7 ile 12 gunde elinizde.digerleri 50 gun surebiliyor.ucaklarin kalkis gunu,kore singapur malezya gibi urunler çin aliexprese gelip ordan kargolaniyor. Aliexpreste ayiklayip ucak yada gemiye veriyor.Ortalamai 21 gun. Kalite fiyatla dogru orantili. Oyle kaliteli mallari varki 118 tl aldigim burda t....sada 850 tl vitrinde. Adamlarin hepsi durust. Bunca alisveriste 1 tane renk sorunu yasadim yazdim ucretsiz yolladilar devamli msj attilar.tek onem verdikleri sey urun yorumlarina olumlu cevap yazmaniz. İnananin paradan daha cok onem veriyorlar.

gkhnd09

Yeni Üye
Adı
Gökhan
Bir kac tuyo. Urun alirken mutlaka saticiya mesaj atin. Hizli kargo gondermesini isteyip tum Türk arkadaslariniza tavsiye edeceginizi yazin. Olumlu ve resimli yorum yazacaginizi belirtin. Genelde guzel hediye gonderiyorlar.

fafafe123

Aktif Üye
Adı
Şahin Emre ASLAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bir kac tuyo. Urun alirken mutlaka saticiya mesaj atin. Hizli kargo gondermesini isteyip tum Türk arkadaslariniza tavsiye edeceginizi yazin. Olumlu ve resimli yorum yazacaginizi belirtin. Genelde guzel hediye gonderiyorlar.
Açıkçası ben genelde hediye istiyorum.İki siparişimden birinde küçükte olsa bir şeyler yolluyorlar,sağolsunlar.

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif