Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

jupiter

Üye
Adı
MESUT BULUT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
arkadaslar 25.04.2019 tarihinde verdigim 3 siparişin 2 si dün elime ulastı.gelmeyen ürünün kargo bilgilerine baktıgımda 11.05.2019 tarihinde gönderinin satıcı tarafından iptal edildigi bilgisini gördüm.bu durumda ne yapmak gerekiyor

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
Biraz pahalı evet Çin'e göre ancak kaliteli aksiyonu UV gerçekten iyi tavsiye ederim ben jig kullanıyorum genelde o yüzden çok jig denedim şu anda kullandıklarım bu ürünler ve Savage Gear jigleri pek fark göremedim 10 tl jig de aldım Çin'den ama hemen bozuldular rengi aksiyonu hiç balık alamadım kıyıda duruyorlar yedek oyuncu olarak
genelde avlarım slow jig'dir bu ürünlerde bu av sitiline uygun oldukları için aldım ancak benim indirim kuponum vardı biraz daha iyiye geldi bana

Ali Mert Gönenç

Yeni Üye
Adı
Ali Mert Gönenç
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba. Kamış ve makineler de sorun oluyor mu mutlaka alan olmuştur.
Tr ile arasında çok fark var mı?
Spin için çok uçmadan kullandım memnunum diyip kamış hatta makine öneren olursa sevinirim.
Hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar.

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
Arkadaşlar ne oluyor böyle artık fiyat bakılmaksızın vergi GÜMMMMM hayırdır bana mı denk geldi dedim ancak PTT merkez postane artık böyle dedi bazı yerler uygulamaya geçmemiş olabilir ancak zamanla olur dedi dedi dedi beni yedi :) an itibari ile zaten artık Çin'den ürün almıyordum malum döviz artık aynı fiyatta geliyor birde üstüne tatlısı olunca BİTTİİİİİ....! bi daha da ALLMMAMMM....

Mırmırmır

Aktif Üye
Adı
Ata
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar ne oluyor böyle artık fiyat bakılmaksızın vergi GÜMMMMM hayırdır bana mı denk geldi dedim ancak PTT merkez postane artık böyle dedi bazı yerler uygulamaya geçmemiş olabilir ancak zamanla olur dedi dedi dedi beni yedi :) an itibari ile zaten artık Çin'den ürün almıyordum malum döviz artık aynı fiyatta geliyor birde üstüne tatlısı olunca BİTTİİİİİ....! bi daha da ALLMMAMMM....
Dün postalarımı getiren abiye sorduğumdan haziran ayından itibaren verilen kargolarda vergilendirmelerin yapılacağını söylemişti korkutmayın beni :(

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Malesef agir vergiler geliyor, pakette 10 tl yaziyorsa 7 tl vergi odeyecegiz.. eger urun otv’ye giriyorsa 9tl vergi odeyecegiz.. 22 euro’luk limit kalkiyor 1 haziran itibariyle.. hafi hayirlisi..