Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aslında alınabilir birşey. Bende almanın elzem olmadığını bildiğimden gidip hiç uğraşmadım. Haricinde böyle ekip olarak gezmelerine de bir anlam veremedim. Dertleri döner sermaye toplamakmıydı yoksa milleti trollemekmiydi hala anlamış değilim amaAlmayın. Amatör Balıkçı Belgesi, yürürlükteki tebliğe göre zorunlu değil. Ama bence zorunlu olmalı. Kısa bir eğitim de verilmeli. Böylece amatörler hangi balıkları, hangi boyda, ne zaman, ne kadar, hangi olta düzenekleriyle tutacak v.b. daha iyi öğrenip bilinçlenir. Bu arada tebliği telefona indirip veya ilgili kısmın resmini çekip, belge soranlara gerekli cevabı verirsiniz. Bundan böyle hatıra fotoğrafını da siz çekersiniz...

Yeni yayınlanacak olan sirküler 5/2 de inşallah defne yaprağı, çinekop ve sarıkanat avı sonlandırılacak diye dua ediyoruz bakalım. Bu seferde bir tedbir almazlarsa zaten dişliye geçmiş olsun diyeceğiz.31 Ağustos 2020 tarihinde tebliğin süresi sona eriyor.