Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu ilanda satıcı extreme outdoor değil hocam, onu sağda alternatif olarak yazmışlar. Mağaza ismi yazmayan ürünler amazon satışı olabilir çünkü en uygun fiyat onlarda..Satıcının Kendi sitesinde bile 100 TL
enteresan olacak takip etmek lazım
Okuma G-Force 8' 240Cm 15-40Gr 2P Spin Olta Kamışı | Extreme Outdoor
Evet farkettim,Bu ilanda satıcı extreme outdoor değil hocam, onu sağda alternatif olarak yazmışlar. Mağaza ismi yazmayan ürünler amazon satışı olabilir çünkü en uygun fiyat onlarda..
Böyle olursa Amazon bize iyi gelecekBu ilanda satıcı extreme outdoor değil hocam, onu sağda alternatif olarak yazmışlar. Mağaza ismi yazmayan ürünler amazon satışı olabilir çünkü en uygun fiyat onlarda..
Sanırım ürün resimleri yanlış girilmiş. Teknik bilgilerine bakında ürün ağırlığı 118gr görünüyor. Yani paket içeriğinde 24 adet slikon olması gerekiyor diye düşünüyorum. Umarım yanlış değildirMesela şöyle bir şey var arkadaşlar beyaz gulp 30 tl ama satıcısı kim nasıl gönderiliyor pek bir şey anlamadım
https://www.amazon.com.tr/Berkley-A...8&qid=1537360695&sr=1-1&keywords=berkley+gulp
kesinlikle...Sanırım üye olmadan kargo ücretleri görünmüyor.Kargo ücretlerini dikkate almak gerekir diye düşünüyorum. (Gerçi ücretiz olanlar görünüyor ne hikmetse)