Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
arkadaşlar merhaba..antalya'da ben şunu anladım kıyıda balık yok..aşağıdaki resimler cumartesi gecesi yaptığım avdan..yer kundu..

Ekli dosyalar

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bu resimlerde manavgat'tan farklı günlerde ama yakın zamanda almış olduğum balıklar..benim size tavsiyem kıyı balıkçılığını bırakın..
IMG_20141221_150353.jpg
IMG_20150803_010442.jpg

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu resimlerde manavgat'tan farklı günlerde ama yakın zamanda almış olduğum balıklar..benim size tavsiyem kıyı balıkçılığını bırakın..Ekli dosyayı görüntüle 22953 Ekli dosyayı görüntüle 22954
Öncelikle tebrik ederim Aşkın bey, bu yoklukta güzel avlar gerçekleştirmişsiniz, Kolyosun son ay dönümü denilebilir, iyi verim almışsınız.
Kıyı balıkçılığı konusunda haklısınız Antalya körfez olarak Kefal veya Sokar avı yapılmayacaksa çoğunlukla boş döndürüyor ve herkesin teknesi yok :D o yönden şanslısınız ancak; merkez değilde çevre meralar verimli diyebilirim, saten şuanda merkezde olta atmak imkansız denilebilir heran iğnenin birine takılma riski var çünkü :ssrtcbya:
Herzaman rastgelsin.

Son düzenleme:

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Öncelikle tebrik ederim Aşkın bey, bu yoklukta güzel avlar gerçekleştirmişsiniz, Kolyosun son ay dönümü denilebilir, iyi verim almışsınız.
Kıyı balıkçılığı konusunda haklısınız Antalya körfez olarak Kefal veya Sokar avı yapılmayacaksa çoğunlukla boş döndürüyor ve herkesin teknesi yok :D o yönden şanslısınız ancak; merkez değilde çevre meralar verimli diyebilirim, saten şuanda merkezde olta atmak imkansız denilebilir heran iğnenin birine takılma riski var çünkü :ssrtcbya:
Herzaman rastgelsin.
teşekkürler gürbüz bey..kolyoz bayağı bir küçülmüş artık gidilmez diyebiliriz..istavritlerde en dipte çıkıyor..80-90 metreden çekmekte bir mesele..
ben kıyı balıkçılığı bitmiş derken 2-3 kere kıyıya gideceğin mazot parasıyla tekne kiralayıp güzel bir av yapabilirsiniz demek istedim..

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
bu resimlerde manavgat'tan farklı günlerde ama yakın zamanda almış olduğum balıklar..benim size tavsiyem kıyı balıkçılığını bırakın..Ekli dosyayı görüntüle 22953 Ekli dosyayı görüntüle 22954
arkadaşlar merhaba..antalya'da ben şunu anladım kıyıda balık yok..aşağıdaki resimler cumartesi gecesi yaptığım avdan..yer kundu..

Tebrik ederim.Güzel av olmuş.Yazdıklarınızda haklısınız.Ama maalesef ben deniz tutmasından muzdaripim.İlaç felan ne varsa fayda etmedi bir türlü.Çok sevmeme rağmen tekneyle açılamiyorum artık.

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrik ederim.Güzel av olmuş.Yazdıklarınızda haklısınız.Ama maalesef ben deniz tutmasından muzdaripim.İlaç felan ne varsa fayda etmedi bir türlü.Çok sevmeme rağmen tekneyle açılamiyorum artık.
Eray bey ilaç olarak ne kullandınız??

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Emedur ve adını unuttuğum fakat reçete ile satılan bir ilaç almıştım.Ancak faydası olmadı maalesef.

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
emadur işe yaramaz fakat reçeteli satılan iyidir..
Anti-em 50 Mg
olan reçeteyle satılıyor..onu balığa gitmeden 30 dk önce at..denize açıldıktan 2 saat sonra tekrar at sorunun çözülür diye düşünüyorum..

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yazınva hatırladım.Anti Em di doğru.Açılmadan bir saat önce iki tane aldım.Açıldıktan 15 dakika sonra ise yerde sürünüyordum.Kamerada uzandım ve resmen kendimden geçtim.Onun da faydası olmadı.

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dramamine 50 mg bu ilaç yanlış bilmiyorsam reçetesiz satılıyor..kayınço ilk defa denize açılmıştı bunu verdiler izah ettiğim şekilde attırdık sorun çıkmadan balık avladı akşama kadar..