Fisher07
Daimi Üye
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Mehmetcan hoşgeldin.Merhabalar. Bu hobiye hevesli biriyim ve daha adam akilli bir baslangic yapabilmis degilim. 270 cm olta aldim bu muratpasa kaymakamligin arkasindaki balik yemi ve malzemesi satanlardan. Kunduya 1 2 defa gittim fakat acemilikten ve havalarin pek iyi olmamasindan sanirim bos dondum. Yasim 17. Tavsiyeleriniz nedir ? Nerelerde balik tuttutabilirim. Merkezde oturuyorum ve kiyida tutanlar varsa bende gelebilirim sizinle. Bilenle olmak iyi olur.
Öncelikle elindeki takımlar neler, hangi balığı/balıkları tutmak istiyorsun bunlar hakkında bilgi verirsen daha fazla yardımcı oluruz. Başlangıç için yemli av yani surf senin için daha uygun olabilir. Antalya at-çek için çok verimli biryer değil. Kıyıdan yemli av yapacaksan yapacağın yere göre takım oluşturman gerekir. Kullandığım yemden tutta kamışa kadar geniş bir yelpaze var. Konyaaltı plajlarından, lara plajlarından falezlerden av yapman mümkün. Tabiki plajdan yapacağın avları hava karardıktan sonra yapman gerek malum sezon açıldı plajlar tıklım tıklım. Forumda hem surf hemde spin için gerekli bilgiler fazlasıyla mevcut. Hedef balığını belirlersen, kıyıdan ya da sana yakın olan yerlerden hangi balıkların çıktığına bakarsan o veriler doğrultusunda sana yardımcı olabiliriz.