Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Teşekkür ederim.

G.Deniz

Yeni Üye
Adı
Gökhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba manavgat irmagi ve bogazda balik durumu nasil alabalik levrek lufer geliyormu son raporlar ne durumda?

zaad

Daimi Üye
Adı
ZAFER A.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hoşbulduk.Uzun süredir uzakta kaldığım doğru.Motor ile Akdeniz turu yapmak için arkadaşlar ile yola çıktık ve çok ciddi bir kaza geçirdim.Viraj alırken muhtemel bir kamyondan düşen plastik kasaya takılıp karşıdan gelen arabayla çarpıştım.İki ay kadar Ankara da yattım.Sonra fizik tedavi felan derken ancak toparlandım.Koruyucu ekipman iyi olmasa şu an bu satırları yaziyor olmazdım.Allah korudu.
Geçmiş olsun

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Teşekkür ederim.

xerkant

Üye
Üstadlarım bir sorum olacak..

Yem şişi ve ipi kullanan var mı? Varsa bütün sülünez ile kullanılabilir mi? Varsa nasıl takılıyor? Hangi ve nasıl takım ile kullanılıyor? Tek ve ya çok köstekli takım kullanılabiliniyor mu? Yok sülünez olmaz ise hangi yem ile kullanabilirim ve nerden temin edebilirim?

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Üstadlarım bir sorum olacak..

Yem şişi ve ipi kullanan var mı? Varsa bütün sülünez ile kullanılabilir mi? Varsa nasıl takılıyor? Hangi ve nasıl takım ile kullanılıyor? Tek ve ya çok köstekli takım kullanılabiliniyor mu? Yok sülünez olmaz ise hangi yem ile kullanabilirim ve nerden temin edebilirim?
Sülünez yem ipi ve şişi kullanmak adına çok uygun bir yem...
Bütün kullanmak bence çok uygun değil kullandığın iğne boyutuda sülünezin büyüklüğü ile alakalı. Ben 4 numara iğne kullanıyorum. Sülünezin büyüklüğüne göre genelde 2 bazen 3 parça halinde kullanıyorum. Sülünezin dış kabuğunu aç i kısmındaki zarıda aç kalan kısmı istediğin boyutta kes. Yem şişine tak iple güzelce sar sonra iğneye geçir. Özellikle arka uç kısmını iyi sar ki yavru balıklar o kısımdan yiyorlar. İğneyi kapasın sülünez tamamen. Lakin iğnenin uç kısmı çok az çıkarsa dışına daha verimli olur. Antalya da ki herhangi av bayisinden yem ipi ve şişi temin edebilirsin. Ucuz şeyler. Köstek sayısı sana kalmış maksimum 4 köstek ama 2 kullananlarda var. Ben 3 köstekli iskandil kurşunlu yada iki köstekli gezer kurşunlu takım kullanıyorum.
Tavuk, karides, sardalya içinde yem ipi kullanabilirsin.

sanaksanka

Yeni Üye
Adı
Süleyman
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba, Sonunda ilk atçek avımı aldım :) . 4 aydır atçek yapıyorum. haftada 1-2 defa akşam 9-12 arası boğaçayının sağ tarafına sol tarafına atçek yaptım, dün akşam 10 gibi nasip oldu Barakuda (65)cm. Hepimize daha büyükleri rasgele

Yer: Konyaaltı boğaçayı mevki
Kamış : Okuma V system spin 270 cm 10-40gr atarlı
Makine: Okuma avenger AV-40b
Sahte: Kendo haryu 125f renk:13

20150706_232125.jpg

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tebrikler güzel balık ama avlak yeri yazmassan senin için daha iyi olur :)

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tebrik ederim.Güzel balık gerçekten.