Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Denemeye korkuyorum açıkçası.Zira yine deniz tutarsa fena olurum bu sefer.

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
anti em orjinali o iş yapmadıysa diyecek birşeyim yok..mideniz biraz hassas galiba..
bu arada şunu söyleyeyim manavgat gibi bir yerde neden hiç balıkçı yok denizde..5-6 sefer denize açıldım sadece 2-3 tekne görebildim bir seferinde..

empirex

Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
yemli olarak alabalık çifliklerinin yakınlarında randıman alabilirsiniz. önceden yemleme yaparsanız daha iyi olur. kaşıkla manavgat nehrinde çalışabilmeniz için çift fırdöndülü kurşun kullanmanarak kaşığı dibe bırakıp öyle çekmeniz lazım. Tabi atacağınız yeri iyi seçmeniz lazım ırmak dibinde takanak çoktur....

pr_01_12347_max.jpg

G.Deniz

Yeni Üye
Adı
Gökhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yemli olarak alabalık çifliklerinin yakınlarında randıman alabilirsiniz. önceden yemleme yaparsanız daha iyi olur. kaşıkla manavgat nehrinde çalışabilmeniz için çift fırdöndülü kurşun kullanmanarak kaşığı dibe bırakıp öyle çekmeniz lazım. Tabi atacağınız yeri iyi seçmeniz lazım ırmak dibinde takanak çoktur....

Ekli dosyayı görüntüle 23015
Aynen aradigim buydu cift firdondulu kursun bulamadim 2 yere sordum sadece , bende spirolino aldim onu deneyecem batmasi ve uzaga atim icin bakalim nasil olacak ama irmakda durumlar iyi degil ağcılık ve o ciftlikler bitirmis,
Soyle birsey 3lü firdondu ile takiliyor baya kafama yatti,

unnamed (2).jpg

Bu arada manavgatta olan arkadaşlarla bir ara av yapmak isterim beraber sizlerde isterseniz görüşelim,
Hayıŕlı aksamlar

hypre

Yeni Üye
Adı
semih ysmh
Kan Grubu
O Rh Negatif
merhaba antalyalı balıkçılar...
aranıza bir kıyı balıkçısı daha katılıyor... tabi işin ustalarından okuyup öğrenmeden olmaz:) oltalarıma kavuştuktan sonra hemen koşup konyaaltına laraya sizlerin arasına katılmak istiyorum... tatlı su balıkçısıyken buraya alışmak biraz zor olacak fakat şimdiden okuyup araştırmaya başladım... takipteyim yardımlarınıza da buradan sürekli başvuracağım..
rast gelsin..)

Eyupyazici

Yeni Üye
Adı
Eyüp Yazıcı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar,
Serik Boğazkent'te son 5 gündür farklı noktalarda sabah 6-9 arası deneme yaptım, sonuç içler acısı... Bir tane bırakmalık ufak bile denk gelmedi. Sahil, dere ağzı, derenin 50-60 metre içerisi, hepsini denedim... Genellikle at çek deniyorum ama dip de attım yanında. Balık falan yok diyeceğim ama bugün dere ağzında bir balığın ağzını açıp su yüzüne kafasını çıkardığını gördüm 1 saat içinde 3 kez. Dalga geçer gibiydi kaşık, rapala, maps... Elimde ne varsa hepsiyle deneme yaptım.
Normalde Ankara'da yaşıyorum, tüm yıl boyunca deniz balığı avlama hevesi ediniyorum ama sonuç alamayınca daha da hırslandım açıkçası. Acaba gittiğim saatler mi yanlış yoksa yöntem veya avlak mı sorunlu? Bu bölge için deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
EYÜP bey akdeniz sahilleri yavaştan balık açısından körelmeye başladı..yalnız sizin gördüğünüz karetta olmasın..??bu aralar yumurtalarının açılma zamanı..erginler kıyıya yanaşabiliyor..

Eyupyazici

Yeni Üye
Adı
Eyüp Yazıcı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
B
EYÜP bey akdeniz sahilleri yavaştan balık açısından körelmeye başladı..yalnız sizin gördüğünüz karetta olmasın..??bu aralar yumurtalarının açılma zamanı..erginler kıyıya yanaşabiliyor..
ben de ilk karetta dan şüphelendim ama son çıkışında yüzgeçlerine varana kadar görülebiliyordu. Ağzı da neredeyse bir yumruk büyüklüğünde açılıyordu. Her ne ise beni epey heyecanlandırdı :)

G.Deniz

Yeni Üye
Adı
Gökhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık durumu suan dipte gerçekten bende manavgatta o kadar uğraş sonucu kayda değer bir sey yok. Eylulde boyle olur ekime anca kendine gelir sanırım burlar ama hiç tutulmamasıda insanın canını sıkıyor gercekten,