Eray Aksoy
Aktif Üye
- Adı
- İsim Yok
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Denemeye korkuyorum açıkçası.Zira yine deniz tutarsa fena olurum bu sefer.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen aradigim buydu cift firdondulu kursun bulamadim 2 yere sordum sadece , bende spirolino aldim onu deneyecem batmasi ve uzaga atim icin bakalim nasil olacak ama irmakda durumlar iyi degil ağcılık ve o ciftlikler bitirmis,yemli olarak alabalık çifliklerinin yakınlarında randıman alabilirsiniz. önceden yemleme yaparsanız daha iyi olur. kaşıkla manavgat nehrinde çalışabilmeniz için çift fırdöndülü kurşun kullanmanarak kaşığı dibe bırakıp öyle çekmeniz lazım. Tabi atacağınız yeri iyi seçmeniz lazım ırmak dibinde takanak çoktur....
Ekli dosyayı görüntüle 23015
ben de ilk karetta dan şüphelendim ama son çıkışında yüzgeçlerine varana kadar görülebiliyordu. Ağzı da neredeyse bir yumruk büyüklüğünde açılıyordu. Her ne ise beni epey heyecanlandırdıEYÜP bey akdeniz sahilleri yavaştan balık açısından körelmeye başladı..yalnız sizin gördüğünüz karetta olmasın..??bu aralar yumurtalarının açılma zamanı..erginler kıyıya yanaşabiliyor..