Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Cumadan pazara kadar Antalya'da olacağım sevgili üyeler. Cumartesi günü Savaş Dursun'la av ayarladım ancak c.tesi haricinde de lrf veya jig yapabileceğim mera bilen var mı acaba? Mera söylenmez hemfikirim ama 2 gün varım 3.gün yokum dmden de yazabilirsiniz çok sevinirim. Baracuda ve akya yakalayabilmek istiyorum nedir tavsiyeleriniz, şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

Outdoor

Üye
Adı
Çağatay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cumadan pazara kadar Antalya'da olacağım sevgili üyeler. Cumartesi günü Savaş Dursun'la av ayarladım ancak c.tesi haricinde de lrf veya jig yapabileceğim mera bilen var mı acaba? Mera söylenmez hemfikirim ama 2 gün varım 3.gün yokum dmden de yazabilirsiniz çok sevinirim. Baracuda ve akya yakalayabilmek istiyorum nedir tavsiyeleriniz, şimdiden ilginiz için teşekkür ederim
vay hacı burada da karşılaştık :))

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Flipper60

Yeni Üye
Adı
Tttyy
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar...eylülde başın da kaş civarında olucam...biraz amatörüm...Ne tutabilirim ve de neyle tutabilirim...profesyonel oltam var..ama istanbulda sadece Istavrite gidiyorum...canli yemmi..Yada sahteyle mi tutmak lazım.. sahte önerisi verebilir misiniz..yada canli yem

spinci

Aktif Üye
Adı
Tenekeci
Arkadaşlar...eylülde başın da kaş civarında olucam...biraz amatörüm...Ne tutabilirim ve de neyle tutabilirim...profesyonel oltam var..ama istanbulda sadece Istavrite gidiyorum...canli yemmi..Yada sahteyle mi tutmak lazım.. sahte önerisi verebilir misiniz..yada canli yem
Merhaba Sevgili Hobidaşım,

öncelikle foruma hoşgeldin, geçen sene Ağustos 15'ten sonra Eylül'e kadar Kaş'taydım, avlanabilmek için kendimce 2 bölge belirlemiştim.

1.si Kaş Marina'nın batısındaki halk plajlarının olduğu kıyı şeridi;
burada çeşitli sahteler ve jig denemelerim sonuç vermedi malesef. Deniz su üstü çalıştırmak için çok elverişli olduğundan su üstü denememde 3 adet epeyce iri balon balıklarının kıyıya kadar takip etmesi dışında bir aksiyon olmadı.

2.si Kaş Devlet Hastanesi'nin önü;
bu bölge kayalık olduğundan derinlik jig için çok uygun, buradaki türlü denemelerim sonucunda jigi takip eden 4-5 adet lambuka oldu ancak ne hikmetse vuruş olmadı ama bu balıkları aşağıda bir roket gibi cirit atarlarken görmek bile yetti doğrusu.

Yazdıklarım sadece sabah suyu tecrübelerimdi, bilginiz olsun.

Siz de deneyimledikten sonra bir av raporu paylaşırsanız seviniriz.

Rastgelsin..

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Merhabalar,

Geçtiğimiz bayramda 1 haftalığına Kaş'taydım bende. Tekne ile yemli ava çıktık. Bölge ile ilgili çok az tecrübem vardı açıkçası genel olarak Antalyalıların meşhur yemi tavuk göğsü ve karides kullandık , bu yemlerin iş yapacağını söylediler. Çok verimi aldığımızı söyleyemem. Gündüz açıldık ve 60- 80 metre civarı derinliklerde genel olarak dip çalıştık; mercan, lokum, balon, ve hanos tan başka bir şey vurmadı oltaya. Gelen balıkların çoğu da yavruydu ve geri saldık. Bölge ile ilgili uzmanlara danıştığımda kayalık kıyı kesimlerde sahte balık ile levrek ve Jigle melanur alındığını söylediler. Eylül ayında ne değişir ne gelişir açıkçası bilemiyorum bende bunun dışında benim de pek bir bilgim yok. Rastgelsin

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
antalyada balık malık yok hayatımın fiyaskosu antalya oldu

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
antalyada balık malık yok hayatımın fiyaskosu antalya oldu
İzmit Değirmendere den sonra Antalya açıkçası büyük hayal kırıklığına uğrattı beni de. Konyaaltındaydım yaklaşık 1 ay . Bayram gibi de Kaş tarafındaydık. Çok verimsiz geçti açıkçası. Ne yalan söyleyeyim şimdi.

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İzmit Değirmendere den sonra Antalya açıkçası büyük hayal kırıklığına uğrattı beni de. Konyaaltındaydım yaklaşık 1 ay . Bayram gibi de Kaş tarafındaydık. Çok verimsiz geçti açıkçası. Ne yalan söyleyeyim şimdi.
Aynen öyle abi değirmendere bir an cennet oldu gözümde. Balon balığı alsak bari de bir balık vurmuş olsa diye yakınacağım aklıma gelmezdi. Gidecek olanlar ya mevsimini iyi ayarlasın ya da hiç gitmesin baştan uyarayım

Flipper60

Yeni Üye
Adı
Tttyy
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba Sevgili Hobidaşım,

öncelikle foruma hoşgeldin, geçen sene Ağustos 15'ten sonra Eylül'e kadar Kaş'taydım, avlanabilmek için kendimce 2 bölge belirlemiştim.

1.si Kaş Marina'nın batısındaki halk plajlarının olduğu kıyı şeridi;
burada çeşitli sahteler ve jig denemelerim sonuç vermedi malesef. Deniz su üstü çalıştırmak için çok elverişli olduğundan su üstü denememde 3 adet epeyce iri balon balıklarının kıyıya kadar takip etmesi dışında bir aksiyon olmadı.

2.si Kaş Devlet Hastanesi'nin önü;
bu bölge kayalık olduğundan derinlik jig için çok uygun, buradaki türlü denemelerim sonucunda jigi takip eden 4-5 adet lambuka oldu ancak ne hikmetse vuruş olmadı ama bu balıkları aşağıda bir roket gibi cirit atarlarken görmek bile yetti doğrusu.

Yazdıklarım sadece sabah suyu tecrübelerimdi, bilginiz olsun.

Siz de deneyimledikten sonra bir av raporu paylaşırsanız seviniriz.

Rastgelsin..
Cevabınız için tesekkurler...peki sahte öneriniz var mi?