Arkadaşlar...eylülde başın da kaş civarında olucam...biraz amatörüm...Ne tutabilirim ve de neyle tutabilirim...profesyonel oltam var..ama istanbulda sadece Istavrite gidiyorum...canli yemmi..Yada sahteyle mi tutmak lazım.. sahte önerisi verebilir misiniz..yada canli yem
Merhaba Sevgili Hobidaşım,
öncelikle foruma hoşgeldin, geçen sene Ağustos 15'ten sonra Eylül'e kadar Kaş'taydım, avlanabilmek için kendimce 2 bölge belirlemiştim.
1.si Kaş Marina'nın batısındaki halk plajlarının olduğu kıyı şeridi;
burada çeşitli sahteler ve jig denemelerim sonuç vermedi malesef. Deniz su üstü çalıştırmak için çok elverişli olduğundan su üstü denememde 3 adet epeyce iri balon balıklarının kıyıya kadar takip etmesi dışında bir aksiyon olmadı.
2.si Kaş Devlet Hastanesi'nin önü;
bu bölge kayalık olduğundan derinlik jig için çok uygun, buradaki türlü denemelerim sonucunda jigi takip eden 4-5 adet lambuka oldu ancak ne hikmetse vuruş olmadı ama bu balıkları aşağıda bir roket gibi cirit atarlarken görmek bile yetti doğrusu.
Yazdıklarım sadece sabah suyu tecrübelerimdi, bilginiz olsun.
Siz de deneyimledikten sonra bir av raporu paylaşırsanız seviniriz.
Rastgelsin..