Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arızalı hatalı memnun kalinmayan ürünler

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet ama sağlam daiwa nin en büyük artisi da magstell yağ ama bir yanada kötü çünkü makineyi açıp kendinz yağlama yapamıyor sunuz

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Keşke shimano ve daiwa nında disbiritörlüğünüde cengiz balıkçılık alsa! Süper olurdu onların servis hizmeti çok iyi arıza oldunmu hemen kargoya ver bize yolla diyorlar ve ücretsiz tamir ediyorlar. Shimano ise faturasıyla beraber aldığın yere yolla onlar bize yollayacak tamir ücretinide biz onlara kesecez siz onlara ödeyeceksiniz diyorlar bu da tamir sürecini uzatıyor daha çok bekliyorsunuz. Daiwa da nasıl bir servis hizmeti var bilmiyorum daiwa makina kullanmadığım için sadece spin kamışını kullanıyorum onun da bi defa uç halkanın içindeki porseleni çatladı uç halka destekli bağlantısı olan fuji halka aradım daiwa yı temin edemediklerini ellerine gelmediğini söylediler bende mecbur başka bir halka uç uydurdum. işte ürünü sıfır satıp para kazanmakla bitmiyor daha sonraki servis yedek parça hizmetide çok önemli çünkü ucuz malzemeler değil ki bunlar bozulunca çöpe atıp yenisini alasın

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aynen daiwa o konuda shimano dan daha kötü daiwa makineyi eğer onların getirdiği ürün değilse bittiniz ben yedek kafa alacaktım dedikleri bana makineyi bizden aldıysanız yedek kafa gelir yoksa kusura bakmayın dendi shimano ise dediğiniz gibi illaki bi bayi aracı istiyorlar bu kötü Heleki makineyi İnternet' te almışsaniz aldığınız yere gönderecek sin ora tekrar shimano ordan yurt dışı orda tekrar shimano ordan bayi en son size geçen gün aradım aynısını dediler bi bayiye verin bize gönder sin tanımadığın veya makineyi almadığın bi bayiye veremiyor sun zaten bayi kabul etmiyor sırf bu yüzden göndermedim elimde kaldi shimano nexnave kamisin kırıldı gönderin siz biz yenisini vereceğiz dediler gönderdim aradım kaç defa en son aramayı bıraktım öyle gitti kamis. Ama cengiz gerçekten sattığı malın arkasında salt ticaret te kamış konusunda çok iyi kaç defa ramazan beyi aradiysam üşenmeden cevap verdi ilgilendi

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Shimano nun Tek artisi turgay abi onla muhatap oluyoruz ilgileniyor yoksa daiwa dan kötü türkiye parça konusunda arıza konusunda sınıfta kalir

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aynen daiwa o konuda shimano dan daha kötü daiwa makineyi eğer onların getirdiği ürün değilse bittiniz ben yedek kafa alacaktım dedikleri bana makineyi bizden aldıysanız yedek kafa gelir yoksa kusura bakmayın dendi shimano ise dediğiniz gibi illaki bi bayi aracı istiyorlar bu kötü Heleki makineyi İnternet' te almışsaniz aldığınız yere gönderecek sin ora tekrar shimano ordan yurt dışı orda tekrar shimano ordan bayi en son size geçen gün aradım aynısını dediler bi bayiye verin bize gönder sin tanımadığın veya makineyi almadığın bi bayiye veremiyor sun zaten bayi kabul etmiyor sırf bu yüzden göndermedim elimde kaldi shimano nexnave kamisin kırıldı gönderin siz biz yenisini vereceğiz dediler gönderdim aradım kaç defa en son aramayı bıraktım öyle gitti kamis. Ama cengiz gerçekten sattığı malın arkasında salt ticaret te kamış konusunda çok iyi kaç defa ramazan beyi aradiysam üşenmeden cevap verdi ilgilendi
Yani ölme eşşeğim ölme yaz gelsinde bizde balığa çıkalım ben bu yüzden soğudum zaten shimano dan gittim okuma makina aldım onu kullanıyorum daha önce aldığım shimano yuda yanımda yedek makina olarak götürüyorum balığa. Merak ediyorum acaba shimano ve daiwa nın Türkiye disbiritörleri bu forumlarda yazılanları okuyormudurlar acaba? ama okusalarda bişey değişmez bence onlar mallarını satıp ceblerini dolduruyorlar ya onlar için gerisi boştur bence

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yani ölme eşşeğim ölme yaz gelsinde bizde balığa çıkalım ben bu yüzden soğudum zaten shimano dan gittim okuma makina aldım onu kullanıyorum daha önce aldığım shimano yuda yanımda yedek makina olarak götürüyorum balığa. Merak ediyorum acaba shimano ve daiwa nın Türkiye disbiritörleri bu forumlarda yazılanları okuyormudurlar acaba? ama okusalarda bişey değişmez bence onlar mallarını satıp ceblerini dolduruyorlar ya onlar için gerisi boştur bence
Evet okuyorlar ama onlarda bazı konuda haklı bazı içimizde ki kötü huylu arkadaşlar üstüne basıyor arabaya sıkıştırıyor SONRA atarken kırıldı diyorlar makineye yanlış yağ koyuyorlar zeytin yağı koyanı bile biliyorum makine kitleniyor sonra makine arıza yaptı deyip değiştirilmesini istiyorlar ama bana shimano nun araya bayi koyması çok saçma geliyor daiwa nin ise dispirotor um diyo ama eğer kendi sattiysa garanti parça veriyor yoksa yok bu çok sacma

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
shimano nun araya bayi koyması çok saçma geliyor
Tabiki saçma mesala diyelim sen braun marka bir traş makinası aldın sonra arıza yaptı ne yapıyorsun gidip servisine veriyorsun yada servisine gönderiyorsun dimi peki o servis sana git ürünü aldığın yere götür sonra onlar bana yollayacak dese saçma değilmi bide ürünü internetten aldığını düşün uğraş dur ondan sonra aynı şey işte

havatemiz

Aktif Üye
Adı
İhsan Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
remikson teleskopik ilk kullanışımda ortada ki bir fincanı kırılmıştı. Kırık şekliyle idare edeyim derken ikinci kullanımda en ucu kırıldı. Benim kara listeme girmiş oldu.

trkc

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
Nasıl anlaşılır bilmiyorum ama benim dikkatimi çeken bişey var shimanoların hepsindemi oluyor bilmiyorum da biçok modelinde kafa teli çok ince exage lerde buna dahil bu yüzden olabilir mi acaba ?
Evet en büyük sebep bu ince oluyor bazen yere koyuyoruz ister istemez veya üstüne birşey geliyor hemen büyülüyor bu da makineyi baya etkiliyor tek iyi yanı turgay abi veya shimano ya gönderince yapılıyor ama yapılış süreci geri gelmesi zaman alıyor stella ise üst sengment yurt dışına gidiyor bu da baya zaman alır bire bir değişim olsa iyi olur. Böylece beklemek zorunda kalmayız
Daiwanın teli de çok kalın geliyor bana hic estetik değil..

Soldaki Shimano Exage, sağdaki Daiwa Exceler

image.jpeg
image.jpeg

Shimano kolayca yamulabilir, Daiwa kolay yamulmaz. Zorlasan ancak..
2 Daiwa makineden sonra 2 Shimano kullanmış birisi olarak Shimano'nun daha narin olduğunu açıkça söyleyebilirim.:)