B
BS Okuru
Misafir
Daiwanın teli de çok kalın geliyor bana hic estetik değil..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yani ölme eşşeğim ölme yaz gelsinde bizde balığa çıkalım ben bu yüzden soğudum zaten shimano dan gittim okuma makina aldım onu kullanıyorum daha önce aldığım shimano yuda yanımda yedek makina olarak götürüyorum balığa. Merak ediyorum acaba shimano ve daiwa nın Türkiye disbiritörleri bu forumlarda yazılanları okuyormudurlar acaba? ama okusalarda bişey değişmez bence onlar mallarını satıp ceblerini dolduruyorlar ya onlar için gerisi boştur benceAynen daiwa o konuda shimano dan daha kötü daiwa makineyi eğer onların getirdiği ürün değilse bittiniz ben yedek kafa alacaktım dedikleri bana makineyi bizden aldıysanız yedek kafa gelir yoksa kusura bakmayın dendi shimano ise dediğiniz gibi illaki bi bayi aracı istiyorlar bu kötü Heleki makineyi İnternet' te almışsaniz aldığınız yere gönderecek sin ora tekrar shimano ordan yurt dışı orda tekrar shimano ordan bayi en son size geçen gün aradım aynısını dediler bi bayiye verin bize gönder sin tanımadığın veya makineyi almadığın bi bayiye veremiyor sun zaten bayi kabul etmiyor sırf bu yüzden göndermedim elimde kaldi shimano nexnave kamisin kırıldı gönderin siz biz yenisini vereceğiz dediler gönderdim aradım kaç defa en son aramayı bıraktım öyle gitti kamis. Ama cengiz gerçekten sattığı malın arkasında salt ticaret te kamış konusunda çok iyi kaç defa ramazan beyi aradiysam üşenmeden cevap verdi ilgilendi
Evet okuyorlar ama onlarda bazı konuda haklı bazı içimizde ki kötü huylu arkadaşlar üstüne basıyor arabaya sıkıştırıyor SONRA atarken kırıldı diyorlar makineye yanlış yağ koyuyorlar zeytin yağı koyanı bile biliyorum makine kitleniyor sonra makine arıza yaptı deyip değiştirilmesini istiyorlar ama bana shimano nun araya bayi koyması çok saçma geliyor daiwa nin ise dispirotor um diyo ama eğer kendi sattiysa garanti parça veriyor yoksa yok bu çok sacmaYani ölme eşşeğim ölme yaz gelsinde bizde balığa çıkalım ben bu yüzden soğudum zaten shimano dan gittim okuma makina aldım onu kullanıyorum daha önce aldığım shimano yuda yanımda yedek makina olarak götürüyorum balığa. Merak ediyorum acaba shimano ve daiwa nın Türkiye disbiritörleri bu forumlarda yazılanları okuyormudurlar acaba? ama okusalarda bişey değişmez bence onlar mallarını satıp ceblerini dolduruyorlar ya onlar için gerisi boştur bence
Tabiki saçma mesala diyelim sen braun marka bir traş makinası aldın sonra arıza yaptı ne yapıyorsun gidip servisine veriyorsun yada servisine gönderiyorsun dimi peki o servis sana git ürünü aldığın yere götür sonra onlar bana yollayacak dese saçma değilmi bide ürünü internetten aldığını düşün uğraş dur ondan sonra aynı şey işteshimano nun araya bayi koyması çok saçma geliyor
Nasıl anlaşılır bilmiyorum ama benim dikkatimi çeken bişey var shimanoların hepsindemi oluyor bilmiyorum da biçok modelinde kafa teli çok ince exage lerde buna dahil bu yüzden olabilir mi acaba ?
Evet en büyük sebep bu ince oluyor bazen yere koyuyoruz ister istemez veya üstüne birşey geliyor hemen büyülüyor bu da makineyi baya etkiliyor tek iyi yanı turgay abi veya shimano ya gönderince yapılıyor ama yapılış süreci geri gelmesi zaman alıyor stella ise üst sengment yurt dışına gidiyor bu da baya zaman alır bire bir değişim olsa iyi olur. Böylece beklemek zorunda kalmayız
Daiwanın teli de çok kalın geliyor bana hic estetik değil..