Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arızalı hatalı memnun kalinmayan ürünler

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Shimanoyu afaroz etmiş gibi olacağız ama arkadaşdaki Shimano hyperloop 6 ay kullanımdan sonra dönmemeye başladı çevirirken Traktör gibi sesler çıkarıyor..Gres mres attırdı nafile..Tamam alt segment makina 50-60 tl ama..Bu avı tamamen amatörce yapan adamlar için 50-100 tl az değil ki..

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Shimanoyu afaroz etmiş gibi olacağız ama arkadaşdaki Shimano hyperloop 6 ay kullanımdan sonra dönmemeye başladı çevirirken Traktör gibi sesler çıkarıyor..Gres mres attırdı nafile..Tamam alt segment makina 50-60 tl ama..Bu avı tamamen amatörce yapan adamlar için 50-100 tl az değil ki..
Genel olarak ünlü markaların alt segment ürünleri ünsüz markalara göre daha kötü çıkıyor. Yani ucuz bir ürün alınacaksa en ünlü markalardan kaçınmak gerekiyor. Onlar sadece markayı basıyorlar ürünün üstüne. Ama ben olsam o ürünü hiç satıp adımı kirletmem. Genelde hepsi sorunlu oluyor.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
ben cengiz balıkçılıktan fazlasıyla memnunum gladstone kamış aldım kullandım beğenmedim başka kamış alacam dedim onlarda isterseniz paranızı geri verelim dediler :eek: yok kalsın dedim fury caster almıştım bunu hiçbir bayı yapmaz adamlar esnaf gel gelelimki makinelerde fazla kalite yok okuma ile anlaşıp şöyle boğaz için hem güçlü hem hafif hem dayanıklı makine yapsalar çok güzel olacak, okuma kamışlarda güzel standart tutturdu keşke makinelerde de öyle olsa

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ben cengiz balıkçılıktan fazlasıyla memnunum gladstone kamış aldım kullandım beğenmedim başka kamış alacam dedim onlarda isterseniz paranızı geri verelim dediler :eek: yok kalsın dedim fury caster almıştım bunu hiçbir bayı yapmaz adamlar esnaf gel gelelimki makinelerde fazla kalite yok okuma ile anlaşıp şöyle boğaz için hem güçlü hem hafif hem dayanıklı makine yapsalar çok güzel olacak, okuma kamışlarda güzel standart tutturdu keşke makinelerde de öyle olsa
Harfiyen katılıyorum. Cengiz Balıkçılık süper ürünler eh işte... Kamıştada tamamen haklısın :harika: Makineler zayıf kalıyor

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma V-sistem 210 cm 5-20 gr atarlı kamışı 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Henüz bir eksikliğini görmedim. Bence bu kamıştan şikayetçi olanlarda, başka bir sorun (fabrika hatası) olabilir. Elimde Yasei Red Sea Bass 240 cm 5-35; Shimano nexave 240 cm 10-30 ve Savagear bushwaker 240 cm 10-40 kamışlar varken, balığa giderken elim hep V-sisteme gidiyor.

Atçekte Daiwa lexa 2000 kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısını görmedim.

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
V sistem in sevilmeyen yani laçka olması yani uçtan değil gövdeden esnemesi ve balığa tasma attığınız da eğer balik büyük se balığı istediğiniz yöne ceviremiyor sunuz helios kamis daha iyi ama ne kadar yapilida olsa yüzükleri çok kaliteli değil mesela fincan çatlaması düşmesi çok fazla daiwa bunu ags ile aştı ama bu sefer de çok nazik ürün oldu

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şu bi gerçek ucuz ürün alacaksan daiwa ve shimano dan uzak duracaksın okuma makineler bu konuda daha iyi ama misine sarım rulmani benim hoşuma gitmedi üst sekmende birşey diyemem daiwa ve shimano bu konuda 1 numara exist stella saltiga Morethan bunlar rakipsiz

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şu bi gerçek ucuz ürün alacaksan daiwa ve shimano dan uzak duracaksın okuma makineler bu konuda daha iyi ama misine sarım rulmani benim hoşuma gitmedi üst sekmende birşey diyemem daiwa ve shimano bu konuda 1 numara exist stella saltiga Morethan bunlar rakipsiz
Malzeme stoklama merakından kurtulamıyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Helios Okuma HG 35 makine almaya karar vermiştim. Geçenlerde İstanbul'a yolum düştü SPOT mağazasında bu makineyi inceleme fırsatım oldu. Makine bana hiç güven vermedi. Vazgeçtim. Senin tavsiyen var mı?

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet bende lrf için alacaktım vazgeçtim hoşuma gitmedi fiyat aralığı ne peki alacağıniz ürün icin

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben makinede sağlamlığa önem veriyorum. Daiwa lexadan memnunum. Shimano exage yedek makinem. Fakat geçen avımda tehlike sinyalleri vermeye başladı. Yani yedek makine alacağım. Şimdiki hedefim Daiwa Balistic 2500. Çok pahalı bir makine istemem. Çünkü gece zorlu koşullarda avlanıyorum. Kaza riski yüksek. Yani makina 600-700 tl yi geçmemeli. Okumada böyle bir ürün var mı?