GOKHAN AKSOY
Daimi Üye
- Adı
- GOKHAN AKSOY
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Raw 40 var güzel makine biraz ağır ama sağlam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum selamlar... Lineaeffe gladstone için ne düşünüyorsun kullanıcısı olarak... yemli ve kurşun arkası için kullanılacak. Kullanmış bitişi olarak fikrini almak istedimben cengiz balıkçılıktan fazlasıyla memnunum gladstone kamış aldım kullandım beğenmedim başka kamış alacam dedim onlarda isterseniz paranızı geri verelim dedileryok kalsın dedim fury caster almıştım bunu hiçbir bayı yapmaz adamlar esnaf gel gelelimki makinelerde fazla kalite yok okuma ile anlaşıp şöyle boğaz için hem güçlü hem hafif hem dayanıklı makine yapsalar çok güzel olacak, okuma kamışlarda güzel standart tutturdu keşke makinelerde de öyle olsa
ben 2 kere yanlış hatırlamıyorsam atış yaptım iade ettim kamışı bana gitmedi, ama kullanan bir kaç kişi gördüm memnunlarmış ama yemlide nasıldır bilemiyorum gerçi ip kullanınca illa vuruşlar belli olurDostum selamlar... Lineaeffe gladstone için ne düşünüyorsun kullanıcısı olarak... yemli ve kurşun arkası için kullanılacak. Kullanmış bitişi olarak fikrini almak istedim
Lineaeffe gladstone hybride 4.20Dostum selamlar... Lineaeffe gladstone için ne düşünüyorsun kullanıcısı olarak... yemli ve kurşun arkası için kullanılacak. Kullanmış bitişi olarak fikrini almak istedim