Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arızalı hatalı memnun kalinmayan ürünler

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Raw 40 var güzel makine biraz ağır ama sağlam

3rdem

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu başlik iyi olmuş ayipli ürünleri kimse almaz.cengiz her zaman malinin arkasinda diyorlar ben henüz birşey almadim ama herkes memnun gibi.

Mektupla

Daimi Üye
:okyrm::tskler:

Yusuf Ay

Yeni Üye
Adı
Ahmet Deniz
ben cengiz balıkçılıktan fazlasıyla memnunum gladstone kamış aldım kullandım beğenmedim başka kamış alacam dedim onlarda isterseniz paranızı geri verelim dediler :eek: yok kalsın dedim fury caster almıştım bunu hiçbir bayı yapmaz adamlar esnaf gel gelelimki makinelerde fazla kalite yok okuma ile anlaşıp şöyle boğaz için hem güçlü hem hafif hem dayanıklı makine yapsalar çok güzel olacak, okuma kamışlarda güzel standart tutturdu keşke makinelerde de öyle olsa
Dostum selamlar... Lineaeffe gladstone için ne düşünüyorsun kullanıcısı olarak... yemli ve kurşun arkası için kullanılacak. Kullanmış bitişi olarak fikrini almak istedim

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Dostum selamlar... Lineaeffe gladstone için ne düşünüyorsun kullanıcısı olarak... yemli ve kurşun arkası için kullanılacak. Kullanmış bitişi olarak fikrini almak istedim
ben 2 kere yanlış hatırlamıyorsam atış yaptım iade ettim kamışı bana gitmedi, ama kullanan bir kaç kişi gördüm memnunlarmış ama yemlide nasıldır bilemiyorum gerçi ip kullanınca illa vuruşlar belli olur

Mektupla

Daimi Üye

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben gerçekten şunu anladım şöyle böyle yani bir kamışa 1500+ para vermeyeceksen hem hafiflik hem esneklik hem kalite aramayacaksın ÖRNEK : okuma trio rex kamış 3 parça 100 250 atarlı almadan çok baktım kalın diyen yemlide gitmez berbat diyen ağır diyen diyen de diyen.. sonuç ALDIM takamassın çıkaramazsın sıkışır çıkar denize düşer hepsi fantezi ürünü :) yağgibi girip çıkıyor kamış kamış sert müthiş derecede en son 155 gramı abandım ki emin olun derler ya başı kıçına değmiştir hunharca abandım müthiş yemli deneme 1 fosfor + zil taktık bakın esnek olmayan yemlide hissiyat vermeyen kamış zili tin ettiremez dişliyi bırak isparinin yemi tırtıkladıkların da bile çin çin zili çaldırdı hissiyat süper Gelelim makina ya : Ryobi TT pover 8000 okuma trio makine öneren çok oldu ömür boyu garanti sebebi ile ( serviste kalan makina ) neye yarar okadar güven veriyorki bir makina shimano super aereo alacaktım kıyaslamıyorum tabi fakat işimi fazlası ile görüyor kilolarca yosunu istavrit gibi getiriyor :) yosun yeşilköy den :) açıkcası memnuniyet derim kaliteyi belirleyen... KIYAS YOK KALİTE VE MEMNUNİYET HE BİRDE MONSTER W8 0,16 İP KULLANIYORUM ŞOK SUZ TAŞŞ GİBİ