Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Atçek için almayı düşünündüğüm makina+kamış fikirlerinizi bekliyorum

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
?????????????????
Volkan Abi, Özkanla dün konustugumuzda 2.70 Parçalı Catana ve 4000 kafa Rarenıumda karar kılmıstı ancak verdiği linklerde ve mesajında bunu belirtmemiş polemik yok yani yanlış anlama hemen:D:D

marasliozkan

Aktif Üye
Adı
Özkan ZEYBEK
Kamış parçalı olacak orası kesin ben linki yanlış koymuşum, makinayıda 40 lık alacağım Ultegra Advance, stradic, rarenium... karar veremiyorum birtürlü

Volkan

Daimi Üye
Adı
Volkan
Volkan Abi, Özkanla dün konustugumuzda 2.70 Parçalı Catana ve 4000 kafa Rarenıumda karar kılmıstı ancak verdiği linklerde ve mesajında bunu belirtmemiş polemik yok yani yanlış anlama hemen:D:D
Selahattin'im tabii ki kızmadım. Ancak sen Stradic daha ağır demişsin, oysa ki ben Stradic CI4 önermiştim. Hem daha hafif, hem daha hesaplı, hem de malzeme aynı. Hem de daha şık. Hem de 2009 ICAST ödüllü. Başka hem de aklıma gelirse yazarım :D:D:D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selahattin'im tabii ki kızmadım. Ancak sen Stradic daha ağır demişsin, oysa ki ben Stradic CI4 önermiştim. Hem daha hafif, hem daha hesaplı, hem de malzeme aynı. Hem de daha şık. Hem de 2009 ICAST ödüllü. Başka hem de aklıma gelirse yazarım :D:D:D

Ben normal stradicle kıyasladım abi cI4 ler ikisinde de aynı agırlıkta ama stradic cI4 yine de 0,4 gr***** daha ağır görünüyor :p :D:D Ancak benim tercihim herzaman Japonya'dan yana olur Ultegra diyorum başka bişey demiyorum:D:D

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Heh açarmısın konuyu yaratır mısın kafa karışıklığını, bak ne güzel karar vermiştin şimdi ise.. hangisi olsun daha iyi şu kadar fazla para versem değer mi? gibi sorunsallarla uğraş dur.
:D :D

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Volkan'ın ilk alternatifini,yani Shimano Sonara'yı(2500) alabilirsin.İlerleyen zamanlarda sıkıldın mı makineden,daha üst düzey bir makine alabilirsin.
Özkan,bu sadece benim fikrim.:)Polemik yok!:)
İkinci ve üçüncü şahısları bağlamaz.:)

marasliozkan

Aktif Üye
Adı
Özkan ZEYBEK
Ruyamda kamışlar, makinalar görüyorum :D çok zor iş bu ya.. ama galiba ultegra alıcam makina

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Catana gayet güzel kamıştır, 2.40 parçalı olanı hem mendirek gibi yüksek yerlerden hemde deniz içinde avlanmaya gayet uygundur.
Makine ise o ultegradan bende alacam zamanı gelince öyle diyeyim :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Catana gayet güzel kamıştır, 2.40 parçalı olanı hem mendirek gibi yüksek yerlerden hemde deniz içinde avlanmaya gayet uygundur.
Makine ise o ultegradan bende alacam zamanı gelince öyle diyeyim :D
Sakalımız yokki lafımız dinlensin abi :D:D

yardimci79

Yeni Üye
Adı
caneryardımcı
merhabalar arkadaşlar ben at çek set almak istiyorum.shimano catana cx 2.70 ml (7-21) kamış ve shimano exage 3000 sfc makina nasıl olur fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...