Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Atçek için almayı düşünündüğüm makina+kamış fikirlerinizi bekliyorum

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
çorba oldu aklım abiler bi konu da ben mi açayım yoksam buradan direk yardım edecekmisiniz uzun zamandır sevdiğim beklediğim bio var aklımda :D bana da fikir verin :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Stella al Hızır kamış da aspire ohh model marka aramana gerek yok ömrünün sonuna kadar kullan:D

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yapmayın dar gelirli bir ailenin çocuğuyum abiler :D mısırda dedem de çıkmadı miras için :D uluç abi sw olacak diye umutluyum

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
O zaman süper makine, alabilirsen uzun seneler başka bir makinete ihtiyaç duymassın emin ol.

kefalci

Aktif Üye
Adı
Muvaffak İşmen
çorba oldu aklım abiler bi konu da ben mi açayım yoksam buradan direk yardım edecekmisiniz uzun zamandır sevdiğim beklediğim bio var aklımda :D bana da fikir verin :D
:D:D:D:D

kardeşim maraşlı sordu millet söyledi... ne zannediyorsunki ?? binlerce insan ülkede hepsi aynı şeylerimi kullanıyor.?? .. :D:D:D

hadi bakalım çık işin içinden .. dua edelimki dahada farklı marka ve modeller zikredilmedi...:D :D

al kendine 30-40 numara bir makine ile 250-270 bir iki parçalı kamış olsun bitsin .. misinan saglam olsun gerisi kolay .. verirsin kalomayı yorarsın balıgı alırsın kıyıya...

kefalci

Aktif Üye
Adı
Muvaffak İşmen
70 li yılların başında yaşlı bir kara avcısı ile tanışmıştım kırsalda elinde eski bir çakaralmaz vardı .. ve dediki ,

- önemli olan silah değildir.. önemli olan onun arkasından bakan gözdür.. :D

şimdi bunu oltaya uyarlarsak, ;

Önemli olan olta değildir onu tutan ellerdir. ..

bilmem ne dersiniz..

80 lerde istanbuldan bir örnek ,
çatalca ilçesi yolu üzerinde çakıl gölü vardır bu gölette o zamanlar 2-3-4- kg lık sazanlar çıkardı küspe ile , o zaman serbestti.. tanıdıgım bir kaç kişi ki bulgaristan göçmenleri maddi durumlarıda o kadar iyi değil . ellerinde bulgaristandan gelme bilyesiz avuç içi kadar makine ve 1.50 bile boyu olmayan incecik 2 parçalı kamışlar ile o balıkları kıyıya alırlardı..