Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
konunun adı avlak bilgileri ama sanırım bilgi paylaşımı değil balık fotosu paylaşımı yeri olmuş , yahu biz kimseden nokta atışı koordinat istemedik , şu koyda şu bölgede şu takımla iş yaparsın , şu balığı şu sahteyle alırsın deseler gidip trol ağı mı atıcaz...
ben zaten bilen arkadaşlarla beraber gidelim , suyu , takımları gösterirlerse sevinirim yazdım ama foto yapıştırmaktan başka bir paylaşım göremedim henüz :)
Bir günlük üyeliğinize bakılırsa çok sabırsızsınız.Kimse nokta mera vermez.
Konu başlığı doğru, mera :Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

ArmağanB.

Yeni Üye
Adı
ArmağanB.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bir günlük üyeliğinize bakılırsa çok sabırsızsınız.Kimse nokta mera vermez.
Konu başlığı doğru, mera :Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri
Sabırsızım üstadım,birkaç güne çıkayım sahile diyorum ama işi bilen arkadaş bulamayacağız herhalde yanımıza,artık kısmet...

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Biraz sabredin sezona yetşir,güzel dostluklar kurarsınız.
Hangi takımlara sahipsiniz.Nasıl bir av stili tercih edeceksiniz.
Bunları belirtirseniz arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Rastgele...

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabırsızım üstadım,birkaç güne çıkayım sahile diyorum ama işi bilen arkadaş bulamayacağız herhalde yanımıza,artık kısmet...
@ArmağanB. bey bende yeni ve acemiyim grupda sabırlı olursan hiçbir yerde bulamayacağın yardım ve bilgi desdeğini burada bulacağına emin olabilirsin. Avcılardayım not olarak. tecrube edinmeye devam. ;)

Spin.

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamlar , Foruma yeni üye oldum. Beylikdüzün'de oturuyorum.Bu tarafta hiç deniz avım olmadı.Bu konuda bana biraz bu suyu , sahteleri , yemleri , hangi balığın nerede çıktığını gösterecek tecrübeli arkadaşlarla balığa gitmek istiyorum.Özel mesaj atarsanız konuşalım.Herkese rastgele...
Başkan sen takımını al in en yakın sahile bu ara dişli geziniyo spinle git zaten forumdan bu bölgede olan kişilerle tanışıp kaynaşırsın eski gönderilerdede takım ve bölge bilgileri paylaşılmıştır..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ArmağanB.

Yeni Üye
Adı
ArmağanB.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu aralar bizim bu tarafta hareket yok sanırım?

makarilla

Yeni Üye
Adı
Çağrı
Kan Grubu
A Rh Negatif
azıcık elinizi taşın altına sokun. inin sahile gezin bakının kim nerelerde, nerede yoğunluk var. gözlem her zaman daha iyidir.

vanweyden

Yeni Üye
Adı
Ugur Y
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar

Gürpınar akşam üzeri 8.30 da 3 istavrit aldım.1 tanesini klasik yemli mantar takımla gönderdim sariyi aldım.2 vuruş daha aldım sonra ama dışarı alamadım balıkları.yinede sahil boyu balık olduğunu veya olacağını anladık.
Herkese bol balıklar.

IMG-20170519-WA0015.jpeg

tarıktugay

Yeni Üye
Adı
Hüseyin TÜL
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Mimarsinanda bağlı 4,5 mt. 20'lik Tohatsu olan fiberim var ve bu işte çok çok yeniyim. Her türlü bilgiye ve deneyimlerinize ihtiyacım var. mesala bugün öğleden sonra çapariye çıkabilirmiyim.