Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardeş bu gürpınarda bi iş var ama ven anlamadım. Tamam daha yeniyiz bu hobide ama araştırdık öğrendik pratiğe dökelim diyoruz balık sıfır!! En son dalacağım denize elimde zıpkın nerdesiniz ulen diye bağıracağım! Bugün güzelceden başladım bu tarafa kısım kısım mera gezmeye. Bi tane yavru bişey bile yok ki geri salayımArkadaşlar Gürpınar sahilde istavrit yapar mı bugün gitmeye niyetim var yağmur olmassa.
Aynen üstat. O troller ve gırgırlar ayrı bir facia. Halin ordan limandan daha çok avlanmayı deniyorum. İstavrit ağustos eylül fena değildi. Çapari dışında at çek yapıyorum epeydir rapalayla. Ama rapalada sıfır çektim. Zargana sarı ipek denedim yine yazın. 1 tane gelmedi. Ama yemli alanlar vardı gürpınar plajın sağından. Ben de inat ettim yemli denemeyeceğim zargana diye@dr.ahmet Valla hocam şu ara zaten balık yok. Yazın ben iniyordum tek tük ufakta olsa bir şeyler yakalıyordum. Sen çapari mi yapıyorsun lrf ile mi avlanıyorsun yemli mi salııyorsun yoksa at çek mi yapıyorsun? Ben yazın yemli sallıyordum ispari yakalıyordum. Sonra lrf ye döndüm değişik balıklar yakaladım ama öyle tek tük yani. Genelde bu bölge zaten çok verimli değil. Kefal ve zargana yakallıyorlar. Sonbahara doğru çapari sallamıştım bu gürpınar plajının olduğu yerden ufak istavrit almıştık yarım kilo civarı. Ama çok kısa süre istavrit yapıyor mesela bazen 5 dakika bazen yarım saat bazende hiç yapmıyor. Gürpınar dediğim gibi kıyıdan sıkıntılı balık konusunda. Tabi bunda karaya 10 metrede trol yapan aç gözlü katil balıkçılarında payı büyük.
Bizlere 1 Nisan şakası yapmıyorsundur umarımMerhaba Dostlar,
Az kaldı sezonun açılmasına 9 hafta sonunda yani Nisan 1 dediğimizi zaman Avcılar Kayalıklarda sezonu açmış bulunmaktayız,
İnşallah nisan 10 gibi istavrit kendini gösterecektir.Ekim ayının ortalarına kadar devam edecektir.
Yazın güzel oluyor bu kıyılar kayalıklarda oturup balık tutanları bile izlesen mutlu olursunuz,
Nisan itibariyle Eşkinada başlar, Ağustos itibariyle zargana , Eylül ve Kasım arası dişli , kıyı raporu böyledir.
İnşallah 9 hafta sonra 1 nisan günü sezonu açmış olacağım.
Herkese selam,
rastgele,
takipdeyim. inşallah dediğiniz gibi olur vede kısmet olur.Selam,
Son 7 hafta
Şaka yapmıyorum ustadım dediğim gibi nisan 1' de kıyı sezonu açarım.
Oltan iyiyse eğer 30-35 gr kurşunla açıktan çok güzel balık alırsın,
geçen yıl Nisan -haziran arası pempe renkle çok güzel balık aldım,
Sonra kavun içi çok güzel iş yaptı.
Son olarak Nisandan sonra boş vaktiniz olduğu zaman sabahları mutlaka deneyin.
Yer ; Avcılar Ambarlı Kayalıklar
tşkler