Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

avmarketi.com dan bir alış-veriş hikayesi!

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Mecbur kalmadıkça netten pek bir şey alma taraftarı değilim. Görerek bakarak ve hissederek daha sağlıklı oluyor.

Tabii bunun yanı sıra, AvMarketim'den bir kaç kez siparişim oldu ve tüm ürünlerim istediğim efsafta geldi.

Bunlardan en ilginci ise;

Biomaster 5000 CFB almayı düşünüyor ve araştırıyorum. Bakıyorum linklere 700-750 liralarda. Avmarketimde 430 lira gibi bir rakam. Gece 12.00 de siparişi geçtim ve ödemesini yaptım. Birde mail atarak extradan, shimanonun küçük tüp yağlarından bir kaç tane eşantiyon ve o zaman güncel olan 2013 kataloğunu istedim. Kutu içeriğininde de, eksik olmaması hususuna dikkatlerini çektim. Sabah baktım, onlarda fiyatları 700 lü rakamlara çekmişler. Meğerse, o hafta olan yeni fiyat güncellemesini yapmamışlar. Tabii ucuz duran eski fiyatların tamamı değişmişti. Neyse, sanırım işletme sahibi Attilla BAL bey mesajıma cevap yazmış ve istediğim extra talepleri hemen tedarik edeceklerini ve kısa süre içerisinde de kargolanacağını beyan etti. Tabii bu arada, yeni fiyat güncellemesinden kaynaklanan 250 tl. yi geçkin bir rakam vardı ortada. Bu farkı ödemeyi yapabileceğimi jest olarak ben yaptım. Gelen cevap ise, '' Ürünlerinizi iyi günlerde kullanın. Her hangi bir borcunuz bulunmamaktadır ''

Ve kargom, istediğim tüm extralardan fazlasıyla konmuş olarak eksiksiz olarak sabahleyin saat 09.30 de elimdeydi.
Değerli Tevfik ağabeyim, sanıyorum her insanın olduğu gibi bahsi geçen sitenin, ismi geçen yönetici/yöneticilerinin de sadece insan olduklarından kaynaklanan eşref ve afedersiniz eşşek saatleri mevcut :eek: Hata yapmak biz insanlara mahsus. Bugün bir arkadaşımdan aldığım çok kötü bir habere göre seyir halindeyken uyuyakalan bir tır şoförünün, bu hatası yüzünden tam 10 can Hakk'ın rahmetine kavuşmuş :( Gözlerim dolarken yazıyorum bunu, haberi izlememiş olmama rağmen. Yapılan hataları düşündükçe işe yaramayacağını bildiğim halde ''keşke''lerden koleksiyon yaparken buluveriyorum kendimi... Keşke diyorum hata yapan hatasını kabul edip özür dileyebilme erdemini gösterebilse, keşke diyorum hataya maruz kalan, büyüklük gösterip Mevlana hoşgörüsü sergileyebilse, keşke diyorum üzmesek bu kadar birbirimizi, üzerinde rakamlar yazan kağıtlar için harcamasak insanlıklarımızı, insafımızı. Sizinki gibi güzel örneklerden oluşan haberlerle dolu bir forumum olsun istiyorum, birbirimizi tanımasak bile tebessümle günaydın dememizi istiyorum birbirimize, hoşgörüyü felsefe edinip menfaati hiçe sayan gençlerimizi görmek istiyorum kimsesizleri doyuran, yardıma muhtaçlara elini uzatan, büyüklerine saygıyı, küçüklerine sevgiyi esirgemeyen, bu yazdıklarımı boş satırlar olarak görmeyen...
Ellerinden öpüyorum ağabeyim...

kIRIK OLTA

Aktif Üye
Son bir- iki senede gördüklerimi öğrendiklerimi, kendi düşünce ve fikirlerimi yazayım dedim...

Olay forum ortamına düşünce ne kadar özenli bir mail yazmış satıcı.
Fakat adı geçen firmanın da yazdığı yazı bir yandan içler acısı, kabus diyebilirim.

"Fakat Müşterimiz Emre beyin Avmarketi.com gibi bir firmaya 88,72tl ödemesine el kol kaptırma oyalama gibi yakıştırmalar yapmasını üzülerek okuduk"

bu nasıl bir cümledir ? yorum bile yapamıyorum, kitlendim doğrusu.

Kimse kabul etmek istemiyor hatasını, belki de cidden önemsiyorlar müşterilerini ama bunu hissettiremiyorlar, müşteri her zaman haklıdır işte.

İletişim konusunda yerlerde sürünüyoruz.

Bu balık avı sektöründe özellikle acayip bir ortam var. Hemen tüm ithalatçılar istoç' da toplanmış. Hemen her av dükkanı da online olarak bazıları sıfır stokla bazıları da en temel malzemeler ile düklanlarını açmış durumda. Online sıfır stokla iş yapanların işi zor, çünkü stok tam bir muamma, herşey var görünüyor, yeni görünüyor yanında ışıklar çakıyor dikkat çeksin diye, telefon edip sordun mu da 8 malzemenin 6 tanesi yok. Hatta bunlardan bazılarının üretimi durmuş olmasına rağmen var görünüyor, 35 saniyelik bir telefon görüşmesi ile bu stoğun durumu net olarak ithalatçıdan öğrenilebiliyor aslında.

1 ithalatçı var - 85 tane online bayi var, arada stok bilgi akşı yok, gelecek abi diyorlar, diğer bayi kapmış hepsini ( belki fazla para verdi, kim bilir) bazen ithalatçıdan bile alamıyorsun bugün yarın gelecek dediği malzemeyi, bayilere dağıttık abi diyor.

Anormal karışık ortam:)
Milyon tane malzeme çeşidi var, herhangi bir dükkanın stok yapma şansı falan yok.
Çok elzem ve belli malzemeler tabii ki yapılıyor.
Ama kimse ben tek bir dükkandan alışveirşimi yapıyorum diyemez sonuçta.

Kötünün iyisi diyip internet ortamını kullanmaya devam edeceğiz, alışveriş yapamam yapmayalım diyemeyiz, sistem iyi kötü işlemeye çalışıyor, bu işi cidden düzeltmeye çalışacan birileri de vardır, ciddi iş yapanlarda vardır mutlaka.

Büyükşehirler görerek alma konusunda şanslı ama diğer yerler için internet alışverişi mükemmel bir araç.

Stok sormadan netleştirmeden kesinlikle alışveriş yapılmamalı.

Son.

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Değerli Tevfik ağabeyim, sanıyorum her insanın olduğu gibi bahsi geçen sitenin, ismi geçen yönetici/yöneticilerinin de sadece insan olduklarından kaynaklanan eşref ve afedersiniz eşşek saatleri mevcut :eek: Hata yapmak biz insanlara mahsus. Bugün bir arkadaşımdan aldığım çok kötü bir habere göre seyir halindeyken uyuyakalan bir tır şoförünün, bu hatası yüzünden tam 10 can Hakk'ın rahmetine kavuşmuş :( Gözlerim dolarken yazıyorum bunu, haberi izlememiş olmama rağmen. Yapılan hataları düşündükçe işe yaramayacağını bildiğim halde ''keşke''lerden koleksiyon yaparken buluveriyorum kendimi... Keşke diyorum hata yapan hatasını kabul edip özür dileyebilme erdemini gösterebilse, keşke diyorum hataya maruz kalan, büyüklük gösterip Mevlana hoşgörüsü sergileyebilse, keşke diyorum üzmesek bu kadar birbirimizi, üzerinde rakamlar yazan kağıtlar için harcamasak insanlıklarımızı, insafımızı. Sizinki gibi güzel örneklerden oluşan haberlerle dolu bir forumum olsun istiyorum, birbirimizi tanımasak bile tebessümle günaydın dememizi istiyorum birbirimize, hoşgörüyü felsefe edinip menfaati hiçe sayan gençlerimizi görmek istiyorum kimsesizleri doyuran, yardıma muhtaçlara elini uzatan, büyüklerine saygıyı, küçüklerine sevgiyi esirgemeyen, bu yazdıklarımı boş satırlar olarak görmeyen...
Ellerinden öpüyorum ağabeyim...
Kalbinin güzelliği, gönlünün zenginliği dışına taşmış Can kardeşim;

Kaderin, mukadderatın önüne maalesef geçemiyoruz.

İnançla Rabbimden tek dileğim o dur ki, tüm canlı yaşamın, hayırlarla, uğurlarla ve de bereketle yaşamlarını sürdürmeleri ve her şeyin hayırlısıyla karşılaşmalarıdır.

Sevgilerimle gözlerinden öperim.

Sahil33

Daimi Üye
bu konu açıldıgı günden beri tüm yorumları okudum bende çok kısa bişi yazmak istedim ( kim ne yaparsa kendine yapar )