KalamA
Daimi Üye
Değerli Tevfik ağabeyim, sanıyorum her insanın olduğu gibi bahsi geçen sitenin, ismi geçen yönetici/yöneticilerinin de sadece insan olduklarından kaynaklanan eşref ve afedersiniz eşşek saatleri mevcutMecbur kalmadıkça netten pek bir şey alma taraftarı değilim. Görerek bakarak ve hissederek daha sağlıklı oluyor.
Tabii bunun yanı sıra, AvMarketim'den bir kaç kez siparişim oldu ve tüm ürünlerim istediğim efsafta geldi.
Bunlardan en ilginci ise;
Biomaster 5000 CFB almayı düşünüyor ve araştırıyorum. Bakıyorum linklere 700-750 liralarda. Avmarketimde 430 lira gibi bir rakam. Gece 12.00 de siparişi geçtim ve ödemesini yaptım. Birde mail atarak extradan, shimanonun küçük tüp yağlarından bir kaç tane eşantiyon ve o zaman güncel olan 2013 kataloğunu istedim. Kutu içeriğininde de, eksik olmaması hususuna dikkatlerini çektim. Sabah baktım, onlarda fiyatları 700 lü rakamlara çekmişler. Meğerse, o hafta olan yeni fiyat güncellemesini yapmamışlar. Tabii ucuz duran eski fiyatların tamamı değişmişti. Neyse, sanırım işletme sahibi Attilla BAL bey mesajıma cevap yazmış ve istediğim extra talepleri hemen tedarik edeceklerini ve kısa süre içerisinde de kargolanacağını beyan etti. Tabii bu arada, yeni fiyat güncellemesinden kaynaklanan 250 tl. yi geçkin bir rakam vardı ortada. Bu farkı ödemeyi yapabileceğimi jest olarak ben yaptım. Gelen cevap ise, '' Ürünlerinizi iyi günlerde kullanın. Her hangi bir borcunuz bulunmamaktadır ''
Ve kargom, istediğim tüm extralardan fazlasıyla konmuş olarak eksiksiz olarak sabahleyin saat 09.30 de elimdeydi.
Ellerinden öpüyorum ağabeyim...