Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
O sırada kalama (moderatör olan değilNe sıkletini ne türünü göremediğimiz balık, üst katta bulunan Kaptan İbrahim'e sesimizi ulaştıramayınca hiç ısınamadığım fakat Hamdi'ye sipariş edip getirttiğim odun gibi floruyu koparttı. Tekne gaz kesmeden yarım saniye önce düğümün 1 cm gerisinden koptu. Büyük olasılıkla düğümü sıkarken bu kısım ısınıp zayıflamış.
Herkes yol yorgunu![]()
Süleyman yeni konu ile detayları anlatacak.
Üzerinde el yapımı gravürleri olan tüfekler vardır ya, Başarın bu gravürlü tüfeklere benzer, makarasına gravürlü gümüş çerçeve geçirilmiş, gövde üzerine kabartma gravürlü gümüş kaplanmış, Daiwa antika değerindeki, makara altındaki pulu kayıp olduğu için düzgün sarmayan makinesi ve makara üzerindeki ipi sıkıştı. Böyle kocaman avda başa gelecek kötü durumlardan biriyle karşılaştı.O sırada kalama (moderatör olan değil) ne yapıyordu, izne mi çıkmıştı?
![]()
Balık hangi takıma vuracağını iyi hesaplamış desene..Sadece yol mu, Ayvalık yorgunları da var.
Üzerinde el yapımı gravürleri olan tüfekler vardır ya, Başarın bu gravürlü tüfeklere benzer, makarasına gravürlü gümüş çerçeve geçirilmiş, gövde üzerine kabartma gravürlü gümüş kaplanmış, Daiwa antika değerindeki, makara altındaki pulu kayıp olduğu için düzgün sarmayan makinesi ve makara üzerindeki ipi sıkıştı. Böyle kocaman avda başa gelecek kötü durumlardan biriyle karşılaştı.
Kaybolmuşsa rondela,
ne yapsın bundan habersiz moderatör.
o mercanlar için değer miydi bunca uykusuzluk?basim hala daha agriyo uykusuzluktan![]()
Suç benim o rapala bu makineye verilir miydi?Balık hangi takıma vuracağını iyi hesaplamış desene..![]()
Sabahtan beri içtiğim kahve sayısını hatırlamıyorum. Bir daha ki organizasyonda ertesi günü izin alacak şekilde ayarlamam lazım sanırım.basim hala daha agriyo uykusuzluktan![]()
Kafandaki kırmızı şapkayı çıkartmayı unutmuşsun.Sabahtan beri içtiğim kahve sayısını hatırlamıyorum. Bir daha ki organizasyonda ertesi günü izin alacak şekilde ayarlamam lazım sanırım.![]()