Dündar
Daimi Üye
Bence de , Ya olursaİbrahim kaptan bu perşembe yeni av turu düzenledi. Gitsem mi bilemedim, ya burada o gün levrek olursa ikilemindeyim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bence de , Ya olursaİbrahim kaptan bu perşembe yeni av turu düzenledi. Gitsem mi bilemedim, ya burada o gün levrek olursa ikilemindeyim.
Hay küpesini sevdiğim çocuk.Valla herşeyiyle zevk aldım normalde öğle arası yemek bile yemezdim devamlı balık avlardım bu av sadece sohbet için geldim balık 2. plandaydı herşey için tekrar tekrar tşk ediyorum herkese
Bu defa da nöbette olacak olursam, geceyi çalıştığım hastanede gerçekleştirelim ağabeyim. Ateş suyuna serum süsü verir sana da doktor kıyafeti giydiririz, kimse birşey anlamaz. Yalnız kostümü giyince bir daha balığa çıkamama ihtimalini de düşünmek gerekHay küpesini sevdiğim çocuk.
Fazla da sohbet edemedik, yağmurlar sonrası İzmir'deyim.
Sefa da evden izin koparabilirse, bende meymenetsiz günümde değilsem,
bir İzmir gecesi yapabiliriz. İster meyhanede ister deniz kenarında getireceğim
ateş suyuyla.
Tura katılmayanlar gelemez.
Haydi azizler, evliyalar da gelsin.
Yahut İzmir'den gelmek isteyen tüm dostlarınız da gelsin.
Abim sen yeterki gel izmire yer mekan önemlimiHay küpesini sevdiğim çocuk.
Fazla da sohbet edemedik, yağmurlar sonrası İzmir'deyim.
Sefa da evden izin koparabilirse, bende meymenetsiz günümde değilsem,
bir İzmir gecesi yapabiliriz. İster meyhanede ister deniz kenarında getireceğim
ateş suyuyla.
Tura katılmayanlar gelemez.
Haydi azizler, evliyalar da gelsin.
Yahut İzmir'den gelmek isteyen tüm dostlarınız da gelsin.
Bu defa da nöbette olacak olursam, geceyi çalıştığım hastanede gerçekleştirelim ağabeyim. Ateş suyuna serum süsü verir sana da doktor kıyafeti giydiririz, kimse birşey anlamaz. Yalnız kostümü giyince bir daha balığa çıkamama ihtimalini de düşünmek gerek![]()
Merhabalar Mehmet ağabeyHerkese selamlar,Ayvalık resimlerini foruma yükleyen yokmu hala,yoksa varda benmi göremiyorum![]()
Daha Bu gün eve geldim Mehmet abi cep ile cekdiklerimi en gec yarin aksam yüklerimHerkese selamlar,Ayvalık resimlerini foruma yükleyen yokmu hala,yoksa varda benmi göremiyorum![]()
Keşke Rasmus ile gitseydim. Benim gözlemlere göre bugün levrek çok zordu, telefonla tarlalardan haber alıp 16 ya kadar gitmedim.Bence de , Ya olursa![]()
Resimler mi önemli, Tekadam'ın göndereceği mail mi?Herkese selamlar,Ayvalık resimlerini foruma yükleyen yokmu hala,yoksa varda benmi göremiyorum![]()
Hangi ev Çandarlı, Stutgart, Osaka?Daha Bu gün eve geldim Mehmet abi cep ile cekdiklerimi en gec yarin aksam yüklerim