Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balıkçılıkta Kullanılan Belgeler ABB, Sarı Belge ve Sıkça Sorulanlar...

doğa'cı

Yeni Üye
Adı
ali demirci
bilgiler için teşekkürler.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bir buçuk hafta önce sarı kağıdımı aldım huzurluyum mutluyum. Bence herkes de almalı zaten zor bir şey de değil.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Aslında niye almıyoruz diye düşünmüyorda değilim ilgili kişi gelse "birader kağıdın var mı?" diye sorsa ve bizde çıkartıp gözüne soksak fena mı olur? Çok da zor bir işlem değil gerçekten.

sedatt

Aktif Üye
Adı
SEDAT AYDIN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
sorularıma cevap buldum gerçekten.çok teşekkür edyrm

bodrumfisherman

Yeni Üye
Adı
Hüseyin Alan
Merhaba degerli bilgi için teşekkürler. Fakat bir sorum olacak. benim amatör balıkcı belgem var. Bununla küçük çapta paraketa atsam yani 100 iğne falan. Ceza keserlermi?

Volkan

Daimi Üye
Adı
Volkan
Merhaba degerli bilgi için teşekkürler. Fakat bir sorum olacak. benim amatör balıkcı belgem var. Bununla küçük çapta paraketa atsam yani 100 iğne falan. Ceza keserlermi?
Parekete ile avcılık, biz amatör balıkçılar için yasaktır. Zaten, amatör balıkçılık ruhuna da aykırı bir olaydır ;)

babakartalozgun

Yeni Üye
Adı
muharrem ERGÖR
çok teşekkürler çağatay kardeşim bilgileriniz harika inşallah başımız ağrımaz bir daha biz yinede belgemizi cebimizde taşıyalım ne olur ne olmaz.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bende de Amatör Balıkçı Belgesi vardı. Fakat tekne kiralamak istediğimizde çoğu tekneler ticari, ticari teknelerde Amatör olarak olta atmak yasak. Onun İçin Sarı Belge isteniyor. Geçenlerde de başımıza bu geldi ve tekne kiralıyamadık. Tekneci korkuyor balığa çıkartmaya çünkü ona cezası var. Bizde Fatih'le bugün gittik Sarı Belgemizide cüzdanımıza koyduk.

İstenen evrekları kısaca ben de yazayım güncel olduğu için. Nufus Cüzdan sureti, İkametgah Kağıdı, 1 Adet Fotoğraf ve 35 TL harç. Orada verilen dilekçeyi doldurup içeri veriyorsunuz ve Evrakınız hazır.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Bende de Amatör Balıkçı Belgesi vardı. Fakat tekne kiralamak istediğimizde çoğu tekneler ticari, ticari teknelerde Amatör olarak olta atmak yasak. Onun İçin Sarı Belge isteniyor. Geçenlerde de başımıza bu geldi ve tekne kiralıyamadık. Tekneci korkuyor balığa çıkartmaya çünkü ona cezası var. Bizde Fatih'le bugün gittik Sarı Belgemizide cüzdanımıza koyduk.

İstenen evrekları kısaca ben de yazayım güncel olduğu için. Nufus Cüzdan sureti, İkametgah Kağıdı, 1 Adet Fotoğraf ve 35 TL harç. Orada verilen dilekçeyi doldurup içeri veriyorsunuz ve Evrakınız hazır.

Hayırlı olsun,
İlk fırsatta bundan da edinmek lazım anlaşılan

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
zor oldu ama sonunda bende sarı kartımı aldım. Cuma günü Müdür yokmuş imza olmadı, bu sabah gittim kart çıkmış ama soğuk mühürcü arkadaş kimsenin kartına mühür vurmamış, yeniden kart basıldı öğleden sonra tekrar uğradım aldım. Orada ithalat gibi ciddi işler için bekleyenleri görünce halime şükrettim. :)