Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bandırma Minekop Av Raporu 10.09.2011

balıkçı pehlivan

Aktif Üye
Adı
BÜLENT BALKIŞ
Yaşar arkadaşımız detaylı olarak konuyu zaten anlatmış, güzel bir hafta sonu kaçamağı ve balık avı oldu.

Çok yorulduk, 43 saat hiç uyumadım. :) Ama avladığım balık tüm yorgunluğumu aldı denizin derinliklerine götürdü :)

İrfan ve Musa kaptanla keyifli bir yolculuk yaptık. İrfan bizlerin balık tutması için çok dua etti ve kabul oldu :)

İrfan'la yaptığımız avlardan zaten boş dönmediğimiz için onun uğuruna inanıyorum artık :) Sağolsun var olsun :)

Tesadüfen siteden arkadaşlarımızla da karşılaştık, her anı muhabbet dolu geçen bir av oldu. :)

Orada bizlere yardımlarını esirgemiyen Mustafa ve Bülent abiye ayrıca teşekkür etmek isterim. Bizler için çok uğraştılar :p

Tatilde olan Volkan ve iş için Bandırma'ya gelen Hasan bizlerle beraber oldu :)

Netice olarak yorucu ama çok keyifli bir hafta sonu yaşadık Yaşar arkadaşımızla :)
Sevgili hamdi teşeküre gerek yok bzde sizlerle beraber çok güzel saatler geçirdik iyiki gelmşsiniz,sizler için biraz yorucu oldu ama değdi sanırım daha güzel günlerde görüşmek umuduyla bol muhabetli günler, bol balıklı demiyorum onu zaten yapıyorsun

balıkçı pehlivan

Aktif Üye
Adı
BÜLENT BALKIŞ
Canım abicim, o kadar güzel anlatmışsın ki yine beni alıp o güzeliklere götürdün. Elerine sağlık. Sizlerle beraber olmak çook güzeldi, şimdiden sizleri özledim en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere ,sevgiyle kalın selamlar:)

Herşey o kadar,ani gelişti ki anlatamam kendimi bir anda bu güzeliğin içinde buldum.:) Dostlarımla beraber olmak bana inanlımaz mutluluk ve haz veriyor. Kapım size her zaman, ardına kadar açık. Eksik olmayın güzel insanlar.:)

Burdan bu olayın gizli kahramanları ve mimamarları sevgili canım ağabeyim Bandırmalı Mustafa ve balıkçı pehlivan Bülent abilerime ne kadar teşekkür,etsem azdır. Orda bulunduğumuz süre içerisinde bizleri hiç yanlız bırakmadılar. Bizleri en iyi şekilde ağırladılar. Her şey için teşekkürler. Yüreği güzel insanlar.:harika:

Sevgili dostum Volkan, öncesinde sana haber vermememize rağmen ki olay çook ani ve hızlı gelişti ben bile şaşkındım.:D Buna rağmen seni aradığımızda çook yorgun olmana rağmen teredütsüz aramıza katıldın. Keyifli sohbetlerimiz oldu, herşey için teşekkürler. Tavuklar çook güzeldi.:) Aynısından isterim yine en yakın zamanda. Orda bize süpriz yapan sevgili arno 16 hasan kardeşim güzel bir balık kaçırdı canın sağ olsun. Bir dahaki sefere, diyelim inşallah.:)

Yine Bursa'dan bandırmada farklı bi merada o gün avda olan sevgili dostlarım.Fatih,Togay,Gökhan,İbrahim arkadaşlarıma da teşekkür ederim.bizleri telefonla zaman,zaman arayarak durumdan haberdar oldular.mutluluğumuza ortak oldular.bizleri hiç yanlız bırakmadılar,daha sonra sevgili dostum fatih ve ibrahim'de bizlere katıldılar güzel sohbetlerimiz oldu.herşey için teşekkürler.:)

İsmini hatırlıyamadığım ve ya atladığım tüm dostlara bizim bu heyecanımıza orada ve telefonla da arayarak bu mutluluğumuza ortak olan herkeze teşekkürler.sevgi ve sağlıkla kalın.:harika:
Değerli kardeşim ogüzel sözlerin için sağol ama bende sizlerle aynı ortamda olmaktan çok mutluyum hep derim herşey karşılıklı senin yüreğin güzel bizde karşılık veriyoruz hepsi okadar.Bende sana teşekkür ederim,Yaşar,Musa kaptanla tanıştırdığın için pırıl pırıl tertemiz insanlar.Bunlar daha önemli şeyler dedimya balık bahane dostluk şahane.Musa kaptanıma söyle ileride bi gün mutlaka o meradan ona çipura tutturacağm:):) kendine iyi bak

bandırmalı

Aktif Üye
Adı
Mustafa Kurdaş
forumlarla tanışmaya başladığımdan beri beğendiğim en güzel yanı güzel arkadaşlıkların dostlukların temelini atmalarını sağlamaları buna vesile olmaları:)

uzun süredir forumlarda merabalaştığın insanlarla karşılaşıpta sanki kırk yıldır tanıyormuş gibi samimi ve sıcak ortamı yakalamak gerçekten çok güzel bir duygu:)sizin gibi güzel insanları tanımak bizler için bir kazanç oldu gerçekten çok mutlu olduk :)bilinizki bandırmada her zaman bir kapınız var :)

gönül isterdiki şöyle bol balıklı bir gün olsun ama yinede bunada şükür musa kaptanın burada balık olmaz :p:Ddemelerine karşın alınan iki minokop ve mırmır güne damgasını vurdu ;) sizlerin balık tutturmanın keyfini almanız bizleri daha fazla mutlu etti :)

inşallah yeniden tekrarını yaşamak dileğiyle sağlıcakla kalın güzel insanlar :)

birdahaki gelişinizde ayak süspansiyonların yağlayıpta gelin bak çok iş düşecek onlara :p:D:D:D

yucelsavan

Yeni Üye
Adı
yücel savan
Kan Grubu
A Rh Negatif
bu kadar güzel insanı bir arada gören minekoplar dayanamamış ne diyim ,
avlarınız ve dostluğunuz daim olsun , hikaye, balıklar, ve dostluğunuz müthiş güzel , bir dahakinde hep beraber olmak dileğiyle...

evren davut

Aktif Üye
Adı
EVREN DAVUT
süper bir organizasyon ve harika bir av olmmus tebrikler:)

tanbays

Aktif Üye
Adı
Tanbay S.
Ellerinize sağlık Yaşar Bey..:)
Bu ne güzel rapor böyle, sizin Garipçe vaktiniz gelmiş...

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese teşekkürler. Sizlerede rastgelsin.

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrik mebrik yok size,üstelik kilitlerim ben bu konuyu :eek:
Siz biliyorsunuz suçunuzu , bakalım nasıl affettireceksiniz.
Ben artık vatanımdayım Anadolu'dayım avrupalı bilgisayar balıkçılarına takılmıyorum artık :) :D :D Bu arada dün akşamda balıktaydık. Anadolu yakasında :)))))))))

Sevgili Yaşar harika bir anlatım ve süper paylaşım,balık sevdam bana çok şeyler kazandırdı ilk başlarda bilgisayardan sıkılıyordum,sarmıyordu ne zamanki sizin gibi dürüst ve sıcak insanlarla tanışıp bazı şeyleri paylaşınca Mustafaya teşekkür ediyorum çünkü beni o tanıştırdı blgisayarla sizlerle yazımın başında çok samimi başladım diyebilirsin ilk tanıştığın insana böyle hitap edilmez.Ama bizde insan sarrafı olmuşuz yıllardır adamdan anlarız,sımsıcak insan musa kaptan saygıda sevgide kusursuz irfan ,dürüst güvenilir hamdi ,ve doğal samimi güvenilir neşeli sen.Bunları niye yazıyorum sağolun hepiniz mustafa ile bana teşekkür ediyorsunuz inanın hiç gerek yok herşey karşılıklı bizlerde sizle balık peşinde olmaktan mutluyuz .Balık avımız gerçekten güzel geçti bide musa kaptan tutsaydı tamgüzel olacaktı inşallah bidaki sefere daha güzel balıklarla buluşmak üzere.BALIK BAHANE DOSTLUK ŞAHANE.
Bülent abi teşekkürler. Hikayen halen aklımda :) yağlı güreşelim lütfen :)

forumlarla tanışmaya başladığımdan beri beğendiğim en güzel yanı güzel arkadaşlıkların dostlukların temelini atmalarını sağlamaları buna vesile olmaları:)

uzun süredir forumlarda merabalaştığın insanlarla karşılaşıpta sanki kırk yıldır tanıyormuş gibi samimi ve sıcak ortamı yakalamak gerçekten çok güzel bir duygu:)sizin gibi güzel insanları tanımak bizler için bir kazanç oldu gerçekten çok mutlu olduk :)bilinizki bandırmada her zaman bir kapınız var :)

gönül isterdiki şöyle bol balıklı bir gün olsun ama yinede bunada şükür musa kaptanın burada balık olmaz :p:Ddemelerine karşın alınan iki minokop ve mırmır güne damgasını vurdu ;) sizlerin balık tutturmanın keyfini almanız bizleri daha fazla mutlu etti :)

inşallah yeniden tekrarını yaşamak dileğiyle sağlıcakla kalın güzel insanlar :)

birdahaki gelişinizde ayak süspansiyonların yağlayıpta gelin bak çok iş düşecek onlara :p:D:D:D
:))) Hamdi'deki amörtisör kimsede yok. :)

Ellerinize sağlık Yaşar Bey..:)
Bu ne güzel rapor böyle, sizin Garipçe vaktiniz gelmiş...
Tanbay güzel haberini beklerim kardeşim :D :) senle av yapmak çok büyük keyif.