Canım abicim, o kadar güzel anlatmışsın ki yine beni alıp o güzeliklere götürdün. Elerine sağlık. Sizlerle beraber olmak çook güzeldi, şimdiden sizleri özledim en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere ,sevgiyle kalın selamlar
Herşey o kadar,ani gelişti ki anlatamam kendimi bir anda bu güzeliğin içinde buldum.

Dostlarımla beraber olmak bana inanlımaz mutluluk ve haz veriyor. Kapım size her zaman, ardına kadar açık. Eksik olmayın güzel insanlar.
Burdan bu olayın gizli kahramanları ve mimamarları sevgili canım ağabeyim Bandırmalı Mustafa ve balıkçı pehlivan Bülent abilerime ne kadar teşekkür,etsem azdır. Orda bulunduğumuz süre içerisinde bizleri hiç yanlız bırakmadılar. Bizleri en iyi şekilde ağırladılar. Her şey için teşekkürler. Yüreği güzel insanlar.
Sevgili dostum Volkan, öncesinde sana haber vermememize rağmen ki olay çook ani ve hızlı gelişti ben bile şaşkındım.

Buna rağmen seni aradığımızda çook yorgun olmana rağmen teredütsüz aramıza katıldın. Keyifli sohbetlerimiz oldu, herşey için teşekkürler. Tavuklar çook güzeldi.

Aynısından isterim yine en yakın zamanda. Orda bize süpriz yapan sevgili arno 16 hasan kardeşim güzel bir balık kaçırdı canın sağ olsun. Bir dahaki sefere, diyelim inşallah.
Yine Bursa'dan bandırmada farklı bi merada o gün avda olan sevgili dostlarım.Fatih,Togay,Gökhan,İbrahim arkadaşlarıma da teşekkür ederim.bizleri telefonla zaman,zaman arayarak durumdan haberdar oldular.mutluluğumuza ortak oldular.bizleri hiç yanlız bırakmadılar,daha sonra sevgili dostum fatih ve ibrahim'de bizlere katıldılar güzel sohbetlerimiz oldu.herşey için teşekkürler.
İsmini hatırlıyamadığım ve ya atladığım tüm dostlara bizim bu heyecanımıza orada ve telefonla da arayarak bu mutluluğumuza ortak olan herkeze teşekkürler.sevgi ve sağlıkla kalın.