Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp 5cm Için Hırsız Iğne Gereksinimi

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben değilde siz tekrar izleyin bence, video da bahsi geçen ürün 11cm değil 7cm ve kokusuz değil ultra keskin konsantre kokulu bir ürün, ayrıca piyasaya yeni çıkmadı yaklaşık 7 ay oluyor.

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben değilde siz tekrar izleyin bence, video da bahsi geçen ürün 11cm değil 7cm ve kokusuz değil ultra keskin konsantre kokulu bir ürün, ayrıca piyasaya yeni çıkmadı yaklaşık 7 ay oluyor.
Ben daha önce izledim yanlış bilgilendirdim.pardon.

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dip balıklarını hedefliyorsanız limitlerin üzerindeki balıklar için hırsıza ihtiyaç yok. Ama ispariye yem kaptırmamak için kullanabilirsiniz. İstavrit için ise hırsız şart. Balık iri de olsa yüzde 90 hırsıza yakalanıyor. Bu arada yummy 7 cm ve kokuludur, sadece isome yada berkley gibi sıvı içinde değildir. Dip balıkaları için yummy'nin ölçüleri idealdir. İstavrit için diklemesine 2'ye bölüp deneyebilirsiniz. Yada daha ince versiyonu çıkacak yakında onu bekleyebilirsiniz. Yada hiç uğraşmayıp isome alıp işinizi garantiye alabilirsiniz :)

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Dip balıklarını hedefliyorsanız limitlerin üzerindeki balıklar için hırsıza ihtiyaç yok. Ama ispariye yem kaptırmamak için kullanabilirsiniz. İstavrit için ise hırsız şart. Balık iri de olsa yüzde 90 hırsıza yakalanıyor. Bu arada yummy 7 cm ve kokuludur, sadece isome yada berkley gibi sıvı içinde değildir. Dip balıkaları için yummy'nin ölçüleri idealdir. İstavrit için diklemesine 2'ye bölüp deneyebilirsiniz. Yada daha ince versiyonu çıkacak yakında onu bekleyebilirsiniz. Yada hiç uğraşmayıp isome alıp işinizi garantiye alabilirsiniz :)
Yummy 7 cm orange rengini bende aldım. Çok fena bir kokusu var. Alacaklara tavsiyem evinizin içinde veya kapalı bir ortamda kapağını açmayın kokudan bayılabilirsiniz:)))))

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hırsız boşta mı olmalı yoksa silikona bağlı mı kalmalı ümit usta.sağol.

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yummy 7 cm orange rengini bende aldım. Çok fena bir kokusu var. Alacaklara tavsiyem evinizin içinde veya kapalı bir ortamda kapağını açmayın kokudan bayılabilirsiniz:)))))
Yummy İ kullandınız mı av Nasıl geçti?

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Yummy İ kullandınız mı av Nasıl geçti?
Henüz kullanmadım ama orange renginin hızlı sarımda özellikle istavrit için iyi iş yaptığını söylediler. Tabi Diklemesine 2 ye bölüp kullanımda Ümit Dülger kardeşimin bahsettiği gibi. Tabi uygulamaya henüz geçmediğim için birşey diyemeyeceğim.

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hırsız boşta mı olmalı yoksa silikona bağlı mı kalmalı ümit usta.sağol.
ben silikona iğne palasının başladığı noktadan geçirip 1 cm kadar ilerden çıkartıyorum. Hem istavrit hem de isparide işe yarıyor. Yalnız silikonun aksiyonunu fazla bozmaması için çok ince ip ile yapmak lazım hırsızı. Ben 0.06 mm ip kullanıyorum.

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Henüz kullanmadım ama orange renginin hızlı sarımda özellikle istavrit için iyi iş yaptığını söylediler. Tabi Diklemesine 2 ye bölüp kullanımda Ümit Dülger kardeşimin bahsettiği gibi. Tabi uygulamaya henüz geçmediğim için birşey diyemeyeceğim.
Tammdır kardeşim ben mırmır ve Lidaki için aldım verimli olur diye düşünyrm

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ben 4 rengini aldım ama daha kullanmak kısmet olmadı. Özellikle turuncu ve pembeden umutluyum. Hem renk tonları güzel hem de çok esnek olmaları hoşuma gitti. İlk çıkan serinin kokusu çok ağırdı. Sonradan aldığım beyaz ve pembe o kadar kötü kokmuyor. Paketten çıkartıp bir sure bölmeli kutuda dışarda güneş görmeyecek şekilde saklarsanız kokusu hafifliyor.