İzle kardeşim
Ben değilde siz tekrar izleyin bence, video da bahsi geçen ürün 11cm değil 7cm ve kokusuz değil ultra keskin konsantre kokulu bir ürün, ayrıca piyasaya yeni çıkmadı yaklaşık 7 ay oluyor.
İzle kardeşim
Ben daha önce izledim yanlış bilgilendirdim.pardon.Ben değilde siz tekrar izleyin bence, video da bahsi geçen ürün 11cm değil 7cm ve kokusuz değil ultra keskin konsantre kokulu bir ürün, ayrıca piyasaya yeni çıkmadı yaklaşık 7 ay oluyor.
Yummy 7 cm orange rengini bende aldım. Çok fena bir kokusu var. Alacaklara tavsiyem evinizin içinde veya kapalı bir ortamda kapağını açmayın kokudan bayılabilirsiniz🙂))))Dip balıklarını hedefliyorsanız limitlerin üzerindeki balıklar için hırsıza ihtiyaç yok. Ama ispariye yem kaptırmamak için kullanabilirsiniz. İstavrit için ise hırsız şart. Balık iri de olsa yüzde 90 hırsıza yakalanıyor. Bu arada yummy 7 cm ve kokuludur, sadece isome yada berkley gibi sıvı içinde değildir. Dip balıkaları için yummy'nin ölçüleri idealdir. İstavrit için diklemesine 2'ye bölüp deneyebilirsiniz. Yada daha ince versiyonu çıkacak yakında onu bekleyebilirsiniz. Yada hiç uğraşmayıp isome alıp işinizi garantiye alabilirsiniz 🙂
Hırsız boşta mı olmalı yoksa silikona bağlı mı kalmalı ümit usta.sağol.Dip balıklarını hedefliyorsanız limitlerin üzerindeki balıklar için hırsıza ihtiyaç yok. Ama ispariye yem kaptırmamak için kullanabilirsiniz. İstavrit için ise hırsız şart. Balık iri de olsa yüzde 90 hırsıza yakalanıyor. Bu arada yummy 7 cm ve kokuludur, sadece isome yada berkley gibi sıvı içinde değildir. Dip balıkaları için yummy'nin ölçüleri idealdir. İstavrit için diklemesine 2'ye bölüp deneyebilirsiniz. Yada daha ince versiyonu çıkacak yakında onu bekleyebilirsiniz. Yada hiç uğraşmayıp isome alıp işinizi garantiye alabilirsiniz 🙂
Yummy İ kullandınız mı av Nasıl geçti?Yummy 7 cm orange rengini bende aldım. Çok fena bir kokusu var. Alacaklara tavsiyem evinizin içinde veya kapalı bir ortamda kapağını açmayın kokudan bayılabilirsiniz🙂))))
Henüz kullanmadım ama orange renginin hızlı sarımda özellikle istavrit için iyi iş yaptığını söylediler. Tabi Diklemesine 2 ye bölüp kullanımda Ümit Dülger kardeşimin bahsettiği gibi. Tabi uygulamaya henüz geçmediğim için birşey diyemeyeceğim.Yummy İ kullandınız mı av Nasıl geçti?
Hırsız boşta mı olmalı yoksa silikona bağlı mı kalmalı ümit usta.sağol.
Tammdır kardeşim ben mırmır ve Lidaki için aldım verimli olur diye düşünyrmHenüz kullanmadım ama orange renginin hızlı sarımda özellikle istavrit için iyi iş yaptığını söylediler. Tabi Diklemesine 2 ye bölüp kullanımda Ümit Dülger kardeşimin bahsettiği gibi. Tabi uygulamaya henüz geçmediğim için birşey diyemeyeceğim.
Yummy 7 cm orange rengini bende aldım. Çok fena bir kokusu var. Alacaklara tavsiyem evinizin içinde veya kapalı bir ortamda kapağını açmayın kokudan bayılabilirsiniz🙂))))