Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp Alive Sandworm Hakkında (Veya türevi)

Eyanik

Üye
Ben kokusunu haşlama karides suyuna benzettim ;) al 1 kg karides haşla , karidesleri afiyetle ye , suyunu da biraz daha kaynatıp yoğunlaştır , tuzla , kavanozla , al sana berkley :)

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
şu sıvı olayını kaya kurtu yada buru kurtlarının bulundugu bir kaba koysak hatta o kurtları biraz ezip silikonları koysak içine nasıl olur...yada midyenin içine silikon belli bir zaman kaldıktan sonra kullanılsa ?
Eskiden zargana yakalarken yem olarak kullandığım gümüş balıklarını ezilmiş hamsi poşetinin içine koyuyordum :D :D

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Üsküdar ergin balıkçılıkta sardalye yağı satılıyordu. bir keresinde bir tanıdık istemişti ona almıştım. belki o da iş görür ne dersiniz :)

Eyanik

Üye
En az Kokulu sıvı kadar silikonun bunu emebilir yapıda olması da önemli , eğer dışarıda bıraktığınız silikon resimdeki gibi büzülüp kuruyorsa , sıvı içinde kalan sıvıyı çok emdiği için iş yapması artıyor demektir.image.jpg

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Üsküdar ergin balıkçılıkta sardalye yağı satılıyordu. bir keresinde bir tanıdık istemişti ona almıştım. belki o da iş görür ne dersiniz :)
olabilir engin abi adaletli deneme her yol mübah artık :D

dyermaker

Yeni Üye
Adı
Bahadir
berkleyin shrimp crevette esanslı spreyleri var. lakin kurtlara karides esansı nasil olur:)

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Berkley sandworm diye geçen ürünü ben yeni temin ettim hocam. Ürün üzerinde all other bait gibi bi yazı vardı. Gulpun sitesine mesaj attım. Bazısında tatlısu bazısında tuzlu su yazıyor ama bunda toprak solucanı yazıyor dedim. O hem tatlısuda hem de tuzlu suda kullanılabiliyor yazıp gönderdiler.

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@alperserttas bu aldigin bloody nereis kurtlar nasil kullanabildin mi hic

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu