Merhaba üstatlar, konu başlığında da bahsettiğim gibi İstanbul boğazında kullanmak üzere kamış arayışındayım. Yine konuda belirttiğim gibi makine olarak Shimano Ultegra 10000 XSC 2S-ARB+1BB sahibiyim. Bu makineye uygun kamış tavsiyelerinizi sabırsızlıkla beklemekteyim. Makine ağırlığı 635g olunca kamışda ağırlık göz önüne alınma zorunluluğu doğdu. Ben forumda araştırmalarım sonucu birkaç seçenek buldum. Ancak ne kadar doğru bilemem, çünkü tecrübem çok değil, bu işinde ustası olmadığım için sizlere, bilenlere danışmak istedim.
Benim seçenek olarak düşündüklerim:
Okuma Savant Surf 420cm 200-250 Surf Kamış Okuma olta kamışları AVmarketi.com (200-250g atara sahip, üst sınır iyi görünüyor ama 200gr altında sağır olur mu sorusu var?)
Lineaeffe unicast kamış 4.20 Lineaeffe olta kamışları AVmarketi.com
Lineaeffe extreme compezitione kamış 4.20 Lineaeffe olta kamışları AVmarketi.com
Lineaeffe prestige x factor kamış 4.20 Lineaeffe olta kamışları AVmarketi.com
Okuma Salina 42800 3 Parça Surf Kamış 420cm 100-200g, Fiyatı 208,47 TL | SpotBalik.com.tr
Seçeneklerden düşündüğüm fiyat aralığı da çıkıyor, ancak tavsiyeler üzerine biraz esneme olabilir bütçede. Bu seçeneklerden bilgi sahibi olduklarınız konusunda yorum yapar ya da başka alternatifler sunarsanız güzel olur. Çok tecrübesi olmayan birini üzmeyecek, makinem ile uyum sağlayacak kamış tavsiyelerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler herkese.
Not: Salina için 200g hatta üstünü bile rahat atar gibi yazılar okudum. Kullanan arkadaşlar bu konuyu da yorumlarsa sevinirim.
Benim seçenek olarak düşündüklerim:
Okuma Savant Surf 420cm 200-250 Surf Kamış Okuma olta kamışları AVmarketi.com (200-250g atara sahip, üst sınır iyi görünüyor ama 200gr altında sağır olur mu sorusu var?)
Lineaeffe unicast kamış 4.20 Lineaeffe olta kamışları AVmarketi.com
Lineaeffe extreme compezitione kamış 4.20 Lineaeffe olta kamışları AVmarketi.com
Lineaeffe prestige x factor kamış 4.20 Lineaeffe olta kamışları AVmarketi.com
Okuma Salina 42800 3 Parça Surf Kamış 420cm 100-200g, Fiyatı 208,47 TL | SpotBalik.com.tr
Seçeneklerden düşündüğüm fiyat aralığı da çıkıyor, ancak tavsiyeler üzerine biraz esneme olabilir bütçede. Bu seçeneklerden bilgi sahibi olduklarınız konusunda yorum yapar ya da başka alternatifler sunarsanız güzel olur. Çok tecrübesi olmayan birini üzmeyecek, makinem ile uyum sağlayacak kamış tavsiyelerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler herkese.
Not: Salina için 200g hatta üstünü bile rahat atar gibi yazılar okudum. Kullanan arkadaşlar bu konuyu da yorumlarsa sevinirim.