budak1903
Aktif Üye
- Adı
- Alptürk
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Boğaz için tavsiyem okuma olacaksa kırmızı raw2 teleskobik veya Kudos im9 420 olacaktır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Raw kamış bütçeye pek uygun değil. Kudos narkası içinse pek yorum bulamadım nasıldır ürünün arkasında dururlar mı şüpheli gibi geldi bana.Boğaz için tavsiyem okuma olacaksa kırmızı raw2 teleskobik veya Kudos im9 420 olacaktır
Çok teşekkür ederim, çok yararlı tavsiyeler. Dediğiniz gibi bütçenin tamamını kullanmayı planlıyorum. Fırsatlar bölümünü takipteyim cazip bir fırsat görebilmek ümidi ile. Alana kadar bir fırsat çıkmazsa daha yeni olan ve kullananların iyi referansı olan trio rex 3 parça olanı alacağım gibi görünüyor. Değerli yorumlar için çok teşekkürlerSize şöyle söyliyeyim, ucuz ayakkabı alacak kadar zengin değilim diye boşuna dememiş adam. Kendi tecrübemi yazacak olursam iki kere takım değiştirdim, ikisine verdiğim paranın toplamına şimdi sadece kamış aldım. Size tavsiyem 300 lira gibi bir bütçeniz varsa sonuna kadar kullanın.
Tercihiniz atış performansı ve sağlamlık ise 3 parçadan şaşmayın, ama atarı yüksek olanlar biraz sağır kalıyor, çaparide pek hissedemezsiniz. Salina 3 parça kullandım, onunla atarsam sabit 200 gram atarım, su aksın akmasın farketmez, hiç sorun yasamazsınız, emin olun(en azından ben daha kıramadım). 3 parçalarda dikkat etmeniz gereken husus parçaların birbirine iyice geçtiğinden emin olun ve av sırasında ara ara konrol edin. Salinayı kıranlar çok duymuşsunuzdur, bence sebebi iyi yerlestirilmemis parcalardan kaynaklı. Ama benim görüşüm yeni çıkan Trio rex 3 parça, yeni teknoloji ürünü, bir tık daha iyidir. Fincanları vs biraz daha iyi. Ama Salina tabiri caizse katır gibi kamıştır, her türlü yüzünüzü çeker. Her ikisi de sizi uzmez, sadece biri biraz daha konforludur.
Sıfır almam şart değil ikinci el de alırım diyorsanız burada da çok daha pahalı kamışları 300 liralara alabilirsiniz
Rica ederim, biz sadece bildiğimizi yazıyoruz. Dediğim gibi her ikisi de iyi, gönlünüze hangisi yatarsa onu alın . Açıkçası ben Salina ile atarken şöyle diyorum "Kırılırsa kırılır, kaç paralık kamış ki zaten" ama hala saglamÇok teşekkür ederim, çok yararlı tavsiyeler. Dediğiniz gibi bütçenin tamamını kullanmayı planlıyorum. Fırsatlar bölümünü takipteyim cazip bir fırsat görebilmek ümidi ile. Alana kadar bir fırsat çıkmazsa daha yeni olan ve kullananların iyi referansı olan trio rex 3 parça olanı alacağım gibi görünüyor. Değerli yorumlar için çok teşekkürler![]()