Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bursa'da en güzel deniz avcılığı hangi bölgede yapılır?

bodokan

Yeni Üye
Adı
Oktay VARDAR
Kurşunlu limanı verimli bir yer aslında, kullandığınız takım klasik üçlü dip oltası ise verim almanız zor bölge kayalık çünkü ;) çok takım bırakırsınız avın keyfi kaçar.

limanın tam dirsek kısmından beysel sitelerine doğru kurşunsuz veya kıstırmı kurşun ile (şeytan olta) avlanırsanız mevsim itibari ile güzel eşkina ve karagöz alabilirsiniz.

-Doğru'dur. Arkadaşım 2 takım bıraktı. Ben daha kurnaz olduğum için, zargana'ya attım.:)
-Bu tip bir düzenek (şeytan oltası) ile uzağa değil. Hemen önüme olta atmam gerekiyor değil mi?

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
-Doğru'dur. Arkadaşım 2 takım bıraktı. Ben daha kurnaz olduğum için, zargana'ya attım.:)
-Bu tip bir düzenek (şeytan oltası) ile uzağa değil. Hemen önüme olta atmam gerekiyor değil mi?
Önüme derken, yine 4-5 metre diyim :)

bodokan

Yeni Üye
Adı
Oktay VARDAR

Gerçekten çok güzel. Birde balık olsa süper olur. Dün Güzel yalı'nın 200-300 mt. açıklarında, saat 14.00' civarında yaklaşık olarak 15-20 adet balıkçı teknesi vardı. Acaba balık mı orada idi? yoksa balığa çıkma hazırlığı mı idi? anlayamadım.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
orada palamut kovalıyor:harika:lardır oradan çok palamut tuttum sandalla

artus

Yeni Üye
Keten dere.. Antik liman,ın olduğu kayalık bölge çok verimli bir avlak bölgesidir tirilyeden biraz ilerde fakat 200-300mt relik bir yamaçtan aşağıya inmen gerekiyor rast gelsin