Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Haklısın abisadece bursa yamı her yerde ...........
güzelyalı dolgualanına git sabah ve akşam suyunda kaşık at lüfere çinekopaMerhaba arkadaşlar Bursa'ya hafta sonları gezmeye gidiyorum. Oradan mudanya sahiline bir uğruyorum. Mudanya veya güzelyalı taraflarına otobüs ile kendi imkanlarımla gidiyorum. Sahte ile veya yemli takım ile dişli ne taraftan alabilirim. Nereyi önerirsiniz ve takım hakkında bilgi verirseniz özel mesaj olarak çok sevinirim duacınız olurumrasgele
Fatih merhaba,Bir hafta önce karacabey/ yeniköy limanından 15 civarı eşkina aldım boyutlarıda ortalama 500 gr ile 1000 gr arası değişiyor havaların biraz daha soğuması ile biraz daha iyi balık alınabilir.
tavsiyeler ve uyarılar için teşekkürlerFatih merhaba,
Bu avı tek başına yaptıysan biz amatörler için belirtilen 5 kg. limitini aşmışsın demektir, sanırım farkında değilsin ya da uymakla yükümlü olduğumuz sirkülerden haberin yok
Bu linke https://www.baliksevdam.com/forum/3...uzenleyen-teblig-tebligno-2012-66-a-6679.html bir göz atmanı tavsiye edeceğim ve bu sirkülere göre av yapmanı rica edeceğim
Her zaman rast gelsin...
Teşekkür ederim.Hayır Güzelyalı dolgu alanı eski tabiriyle Siemens yeni adıyla yazaki fabrikasının altındaki balıkçı lokantalarının olduğu bölge. Mudanya'ya ilk girişteki üst geçitin ordan girip sağa Güzelyalı tarafına doru devam ettiğinde kapalı Pazar'ın olduğu mevkide karşına çıkar balıkçı lokantaları var sıralı şekilde.