Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gökçeada barajında balık gelir mi acaba ?Gökçeada'da 3 gündür çok şiddetli lodos var. 3 gündür içim içimi yiyor ancak balığa gitmek nasip olmadı. Zaten sadece adı Gökçeada... Kabzımallara bile balık İstanbul'dan geliyor. Bereket, bolluk adına hiç bir şey yok. Neyse bugün saat 17.00 sularında bir fırsat bulup Kuzulimanına gidebildim. Şiddetli lodosu arkama alıp yaklaşık 2 saat sürecek avıma başladım. Etrafta da 4-5 spinci dost var. Tek bir sahte ile denizi dövmeye başladım. Yaklaşık 20 dakika sonra vuruşu aldım ancak balığı tasmalayamadım. Aradan bir 20 dakika sonra av boyunca tutacağım tek yakışıklıyı kıyıya çektim. Uzun süredir boş geçen avlardan sonra bu yakışıklı tekrar iştahımı yerine getirdi. Sahte kendo seabass 145f 16 kodlu renk. Herkese bol balıklı avlar.
Abi ben hiç barajda avlanmadım. Ancak sazana gidenleri biliyorum. Balık malzemesi satan arkadaşlarımda sazan takımları var, bolca da tükeniyor.Gökçeada barajında balık gelir mi acaba ?
Yandex.Haritalar: Türkiye ile tüm dünyanın ayrıntılı haritası
Teşekkürler abi. Genelde poseidondan bakıyordum ama bu site daha da detaylı.Rüzgar, hava basıncı, dalgalar hakkında fayda görebileceğiz devamlı güncellenen bir harita Weather Forecast Maps