Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çanakkale ve Çevresi Avlak Bölgeler ve Balık Raporları

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Önümüzdeki hafta geyikli taraflarındaki yazlığımızda olacağım, bu dönemde lrf ile kıyıdan hangi balıkları avlayabilirim?

Adalı17

Aktif Üye
Adı
DÖNMEZ
Gökçeada'da kıyıdan da derinde de balık adına pek bir şey yok. Geçen hafta Kaleköy Limanı içinde baya bir lüfer alındı. Ancak bırakın gırgırı, çevrede dolaşan troller yüzünden ne yuva kaldı, ne balık..

Adalı17

Aktif Üye
Adı
DÖNMEZ
Gökçeada'da 3 gündür çok şiddetli lodos var. 3 gündür içim içimi yiyor ancak balığa gitmek nasip olmadı. Zaten sadece adı Gökçeada... Kabzımallara bile balık İstanbul'dan geliyor. Bereket, bolluk adına hiç bir şey yok. Neyse bugün saat 17.00 sularında bir fırsat bulup Kuzulimanına gidebildim. Şiddetli lodosu arkama alıp yaklaşık 2 saat sürecek avıma başladım. Etrafta da 4-5 spinci dost var. Tek bir sahte ile denizi dövmeye başladım. Yaklaşık 20 dakika sonra vuruşu aldım ancak balığı tasmalayamadım. Aradan bir 20 dakika sonra av boyunca tutacağım tek yakışıklıyı kıyıya çektim. Uzun süredir boş geçen avlardan sonra bu yakışıklı tekrar iştahımı yerine getirdi. Sahte kendo seabass 145f 16 kodlu renk. Herkese bol balıklı avlar.

Ekli dosyalar

Mektupla

Daimi Üye
Gökçeada'da 3 gündür çok şiddetli lodos var. 3 gündür içim içimi yiyor ancak balığa gitmek nasip olmadı. Zaten sadece adı Gökçeada... Kabzımallara bile balık İstanbul'dan geliyor. Bereket, bolluk adına hiç bir şey yok. Neyse bugün saat 17.00 sularında bir fırsat bulup Kuzulimanına gidebildim. Şiddetli lodosu arkama alıp yaklaşık 2 saat sürecek avıma başladım. Etrafta da 4-5 spinci dost var. Tek bir sahte ile denizi dövmeye başladım. Yaklaşık 20 dakika sonra vuruşu aldım ancak balığı tasmalayamadım. Aradan bir 20 dakika sonra av boyunca tutacağım tek yakışıklıyı kıyıya çektim. Uzun süredir boş geçen avlardan sonra bu yakışıklı tekrar iştahımı yerine getirdi. Sahte kendo seabass 145f 16 kodlu renk. Herkese bol balıklı avlar.
Gökçeada barajında balık gelir mi acaba ?
Yandex.Haritalar: Türkiye ile tüm dünyanın ayrıntılı haritası

Mektupla

Daimi Üye
Rüzgar, hava basıncı, dalgalar hakkında fayda görebileceğiz devamlı güncellenen bir harita Weather Forecast Maps