Bu akşam köprüye gideceğim yemli denemeleri ne sonuç verecek bakalım boy sınırına dikat ederek kovama atacağım, ama orada insanlar 15 cm balığı kovasına atıyo
Oltana gelen küçük balığı nasıl salacaksın peki?
Bu akşam köprüye gideceğim yemli denemeleri ne sonuç verecek bakalım boy sınırına dikat ederek kovama atacağım, ama orada insanlar 15 cm balığı kovasına atıyo
Oltana gelen küçük balığı nasıl salacaksın peki?
Kancayı düzgünce çıkarıp salacağım.
Haklısın abi ama unkapani köprüsüne gidicem orta kısım yüksek o kısımda tutulmuyor zaten gemiler geçiyor uçlara doğru tutuyorum oralarda yüksek ama ben yaşar diye düşünüyorum.Hiç yoktan yavru balığı yedim öldü diye değil suya bırakırken öldü diyeüzülürüm 🙂 ki balığa gidemedim bugün 😉
Yer söylemeyeceğim ama araştıranlar yeri öğrenmiştir; bugün iş amaçlı uğradım akşam üzeri ve ortalık katliama dönmüş forumdan tanıdıklarım mı dersin arkadaşlarım mı dersin hepsi balık oltaya geldi mi hiçbirşeyi gözü görmüyor maalesef çapari ile tutulan balıkların %95'i limit altı hepsi öyle iştahla avlıyorlar ki kovalar herkes tarafından full dolduruldu maalesef.
Bazen düşünmüyor değilim buralarda bizler neyi yazıyoruz kime ne anlatıyoruz...
Sağlık olsun,
Bugün olmazsa yarın gidersin.
Sadece balığı kurtarayım derken öldürme diye uyarmak istedim.
Belki yanında uzun ipli kovalı bir düzenek bulundurursun, onu sarkıtıp balığı kaçırırsın.
Yer söylemeyeceğim ama araştıranlar yeri öğrenmiştir; bugün iş amaçlı uğradım akşam üzeri ve ortalık katliama dönmüş forumdan tanıdıklarım mı dersin arkadaşlarım mı dersin hepsi balık oltaya geldi mi hiçbirşeyi gözü görmüyor maalesef çapari ile tutulan balıkların %95'i limit altı hepsi öyle iştahla avlıyorlar ki kovalar herkes tarafından full dolduruldu maalesef.
Bazen düşünmüyor değilim buralarda bizler neyi yazıyoruz kime ne anlatıyoruz...