Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

çinekop yasak mı

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Bu akşam köprüye gideceğim yemli denemeleri ne sonuç verecek bakalım boy sınırına dikat ederek kovama atacağım, ama orada insanlar 15 cm balığı kovasına atıyo
Oltana gelen küçük balığı nasıl salacaksın peki?

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Haklısın abi ama unkapani köprüsüne gidicem orta kısım yüksek o kısımda tutulmuyor zaten gemiler geçiyor uçlara doğru tutuyorum oralarda yüksek ama ben yaşar diye düşünüyorum.Hiç yoktan yavru balığı yedim öldü diye değil suya bırakırken öldü diyeüzülürüm :) ki balığa gidemedim bugün ;)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Haklısın abi ama unkapani köprüsüne gidicem orta kısım yüksek o kısımda tutulmuyor zaten gemiler geçiyor uçlara doğru tutuyorum oralarda yüksek ama ben yaşar diye düşünüyorum.Hiç yoktan yavru balığı yedim öldü diye değil suya bırakırken öldü diyeüzülürüm :) ki balığa gidemedim bugün ;)
Sağlık olsun,
Bugün olmazsa yarın gidersin.
Sadece balığı kurtarayım derken öldürme diye uyarmak istedim.
Belki yanında uzun ipli kovalı bir düzenek bulundurursun, onu sarkıtıp balığı kaçırırsın.

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yer söylemeyeceğim ama araştıranlar yeri öğrenmiştir; bugün iş amaçlı uğradım akşam üzeri ve ortalık katliama dönmüş forumdan tanıdıklarım mı dersin arkadaşlarım mı dersin hepsi balık oltaya geldi mi hiçbirşeyi gözü görmüyor maalesef çapari ile tutulan balıkların %95'i limit altı hepsi öyle iştahla avlıyorlar ki kovalar herkes tarafından full dolduruldu maalesef.

Bazen düşünmüyor değilim buralarda bizler neyi yazıyoruz kime ne anlatıyoruz...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Yer söylemeyeceğim ama araştıranlar yeri öğrenmiştir; bugün iş amaçlı uğradım akşam üzeri ve ortalık katliama dönmüş forumdan tanıdıklarım mı dersin arkadaşlarım mı dersin hepsi balık oltaya geldi mi hiçbirşeyi gözü görmüyor maalesef çapari ile tutulan balıkların %95'i limit altı hepsi öyle iştahla avlıyorlar ki kovalar herkes tarafından full dolduruldu maalesef.

Kendimiz calip kendimiz oynuyoruz Murat ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

kIRIK OLTA

Aktif Üye
Bugün Karaköy'deki balıkçıları gezdim. Her birinde leğenler dolusu 15 cm civarı çinekoplar vardı. "Olta" diye satıyorlar.

-Yorumsuz

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sağlık olsun,
Bugün olmazsa yarın gidersin.
Sadece balığı kurtarayım derken öldürme diye uyarmak istedim.
Belki yanında uzun ipli kovalı bir düzenek bulundurursun, onu sarkıtıp balığı kaçırırsın.
Evet abi uzın ipli kovam var su çekmek için onunla bırakırım içi su dolu bırakıyorum zaten sürekli fikir için teşekkür ederim

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Bahsettiğin manzarayla karşılaştıktan sonra bu konuyu açmıştım bende, gerçekten öyle kullandıkları çaparilerle aldıkları balık 10 cm ben ilk görünce İstavrit mi o demiştim ;)